Snijmachines

Snijmachines zijn een aanwinst voor de hobby- en professionele kok die veel met verse producten werken. Een snijmachine geeft u de mogelijkheid snel verse ingrediënten te snijden in de gewenste dikte. Bij Oldenhof vindt u elektrische snijmachines van merken als Berkel, Graef en Tre Spade. 

Producten 1-16 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Snijmachines

Snijmachine kopen?
In een goed uitgeruste keuken komt het regelmatig voor dat u dunne plakken wilt snijden van vlees, kaas, brood, groenten of fruit. U kunt dit natuurlijk met een mes of mandoline doen, maar kookwinkel Oldenhof biedt u ook een ruime collectie snijmachines die u een groot deel van het werk uit handen nemen. Dankzij het roterende mes en de bewegende productlade is het gemakkelijk om gelijkmatig te snijden. In een handomdraai snijdt u mooie, dunne plakken van diverse ingrediënten. Voor uw snijmachine bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Snijmachines bij kookwinkel Oldenhof
Snijmachines vindt u bij kookwinkel Oldenhof van diverse topmerken als het Italiaanse Berkel en Tre Spade. De snijmachines van Berkel staan bekend om hun robuustheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Berkel baseert de vormgeving van verschillende lijnen van hun snijmachines op modellen die zij in de jaren ’30 vervaardigden. Naast de elektronische snijmachines kunt u ook kiezen voor de vliegwielsnijmachine van Berkel. Deze snijmachine is niet alleen een sieraad in de keuken, maar ook volledig functioneel en geschikt voor dagelijks én professioneel gebruik. U bedient de machine door enkel aan het wiel te draaien. De verschillende snijmachines van zowel Berkel, Tre Spade als Oldenhof zijn in de meeste gevallen voorzien van een gekantelde productlade, waardoor u dunne plakken kunt snijden zonder veel kracht te hoeven zetten. Interesse in een van onze snijmachines? Bestel op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.