Vacuümmachines

Voedsel verpakt met behulp van een vacuümmachine is tot 5 keer langer houdbaar dan voedsel dat op reguliere wijze bewaard kan worden. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u vacuümmachines van diverse merken. 

Producten 1-16 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 35

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Wijnglazen

Vacuümmachine kopen?
Al eens gedacht aan het kopen van een vacuümmachine? Het vacuüm verpakken van voedsel zorgt ervoor dat u dit langer kunt bewaren. Verpakt in een vacuüm-zak of –trommel kunt u voedsel in de koelkast, vriezer of voorraadkast langer vers houden. Een vacumeermachine ontrekt lucht aan het product om de versheid en de structuur te bewaren. Hierdoor blijven uw etenswaren tot 5 keer langer houdbaar dan met andere opbergmethodes. Gebruik de vacuümmachine in combinatie met vacuümzakken of –rollen.
Vacuümmachines bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt ruime keuze aan vacuümmachines van diverse merken. Kies voor een simpel model waarmee u af en toe iets kunt vacumeren of ga voor een professionelere machine wanneer u vaker aan de slag kunt. Vacumeren is niet alleen handig voor het langer bewaren van etenswaren, u kunt de vacuüm verpakte producten ook gebruiken om sous-vide te bereiden. Wilt u hier meer over te weten komen? Neem dan contact op met onze klantenservice per telefoon, mail of chat! Onze specialisten vertellen u graag alles over vacumeren en helpen u met het vinden van de vacuümmachine die aansluit bij uw behoefte.