Waterkokers

Gebruik een elektrische waterkoker om snel te beschikken over kokend water. Diverse waterkokers bieden u de gelegenheid zelf de temperatuur van het water in te stellen. 

Producten 1-16 van 48

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 48

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Waterkokers

Waterkoker kopen?
Met een waterkoker beschikt u snel over kokend water. De werking is heel simpel. U vult de kan met water, plaatst deze op het onderstuk en zet het apparaat aan. Binnen enkele minuten heeft u kokend water waarmee u bijvoorbeeld thee kunt zetten, kunt koken op het fornuis of waar u bijvoorbeeld tomaten mee kunt ontvellen. Waterkokers zijn er in diverse uitvoeringen en met diverse handige functies. Bij de keuze voor een waterkoker kunt u letten op inhoud, materiaal en diverse extra functionaliteiten. Bij inhoud is het van belang hoeveel water u graag in een keer wilt kunnen koken. Er zijn hele compacte modellen die handig zijn om mee te nemen of voor kleine huishoudens, maar ook grotere modellen voor grote gezinnen. Wat betreft materiaal is er de keuze tussen roestvrij staal, kunststof en glas. In een glazen waterkoker kunt u de inhoud goed bekijken, een exemplaar van kunststof is eenvoudig schoon te maken en de roestvrijstalen waterkoker houdt de inhoud lang warm. De meeste apparaten zijn dubbelwandig om het water langdurig warm te houden.
Meer met uw waterkoker
Wat betreft extra functionaliteiten kunt u denken aan exact instelbare temperaturen, handig bij het zetten van heet, maar niet kokend water voor bijvoorbeeld een kruik of specifieke theesoorten. Verder zijn sommige waterkokers voorzien van een warmhoudfunctie die het water gedurende lange tijd op de juiste temperatuur houdt, een thermometer die de exacte temperatuur van het water aangeeft en natuurlijk een droogkookbeveiliging, die zorgt dat de waterkoker niet werkt zolang er geen minimale hoeveelheid water in zit. Tenslotte is er een ruim aanbod aan diverse vormen en kleuren waterkokers, waardoor er altijd een waterkoker tussen zit die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Voor een persoonlijke advies over waterkokers komt u naar één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice. Kijk voor meer informatie ook op www.kookwinkel.nl.