Eierkokers

Om uw eieren te koken kunt u ervoor kiezen om een elektrische eierkoker te gebruiken. De elektrische eierkoker stopt automatisch, hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en zal uw ei altijd aan de gewenste gaarheid voldoen. 

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Eierkokers

Een eierkoker kopen
Eierkokers zijn behoren tot de meest praktische gereedschappen in de keuken. Veel mensen ervaren frustraties bij het koken van eieren in een pan, omdat de eieren breken, of omdat de eieren niet de gewenste hardheid hebben. In dat geval kunt u het beste een eierkoker kopen. Het principe van een eierkoker is doorgaans als volgt: u giet een afgemeten hoeveelheid water in het reservoir. Vervolgens doet u het gewenste aantal eieren in het rekje boven het water, doet het deksel op de koker en zet deze aan. Wanneer de gewenste hardheid bereikt is zet u de eierkoker uit en laat u de eieren schrikken in koud water. Met een eierkoker van kookwinkel Oldenhof geniet u steevast van perfect gekookte eieren.
Eierkokers bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitgebreide selectie aan eierkokers waarmee u moeiteloos perfect gekookte eieren kunt bereiden. Onze collectie omvat verschillende modellen, van compacte eierkokers tot geavanceerde elektrische eierkokers met meerdere functies. Of u nu houdt van zachtgekookte, middelharde of hardgekookte eieren, met onze eierkokers bereikt u altijd het gewenste resultaat. Onze eierkokers zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden handige functies zoals een timer en automatische uitschakeling. Bezoek kookwinkel Oldenhof en ontdek ons assortiment aan eierkokers voor een snel en perfect gekookt ei, elke keer weer.