Elektrische snelkookpannen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Elektrische snelkookpannen

Elektrische snelkookpan kopen?
Met een elektrische snelkookpan bereidt u gemakkelijk en snel diverse gerechten. Dankzij de hoge druk in de pan verkort u de kooktijd van uw gerechten tot wel 50%. Dit zorgt voor een flinke energiebesparing én zorgt er voor dat er meer vitamines behouden blijven. Op uw elektrische snelkookpan stelt u gemakkelijk de druk en kooktijd in. U heeft daarna geen omkijken meer naar de bereiding van uw etenswaren. Afhankelijk van het model elektrische snelkookpan heeft u de mogelijkheid om verschillende programma's in te stellen voor de bereiding van bijvoorbeeld risotto of een stoofpot.
Elektrische snelkookpannen bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder andere de Crock-Pot Express Pot. Deze elektrische snelkookpan heeft acht voorgeprogrammeerde snelkookpan standen. U kunt onder andere kiezen uit programma's voor bonengerechten, gevogelte en yoghurt. Daarnaast kan de Express Pot ook gebruikt worden om voedingswaren te stomen en zelfs als slowcooker worden ingezet. Koop uw eigen elektrische snelkookpan online, of in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. U kunt bij ons ook terecht voor advies over het gebruik van uw elektrische snelkookpan. Onze kook-experts in de winkel en op de klantenservice staan u graag te woord.