Handmatige juicers

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Handmatige juicers

Handmatige juicer kopen?
Handmatig het sap uit vruchten of groente persen? Dat kan met een handmatige juicer. U heeft de keuze uit verschillende manieren van persen. Zo werkt de Cilio citruspers met een hefboom, waardoor u met relatief weinig kracht veel druk kunt uitoefenen op de vrucht, zodat er helder sap ontstaat. Er zijn ook handmatige juicers te verkrijgen met handig opvangbakje, zoals de OXO Good Grips. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ook producten die speciaal gemaakt zijn voor het verkrijgen van citroensap. Zowel in juicervorm als in een handige gadget die van uw citroen een citroensap-spray maakt.
Handmatige juicers bij Kookwinkel Oldenhof
U kunt bij kookwinkel Oldenhof terecht voor verschillende handmatige juicers. Laat u adviseren in een van onze fysieke kookwinkels, of bestel snel en gemakkelijk online. Heeft u van te voren nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u adviseren over uw aankoop. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.