Schorten

Door het dragen van een schort beschermt u tijdens het koken uw kleding tegen hitte en spetters. Kies voor een lederen schort van Witloft of ga voor een 100% katoenen schort van Now Designs.

Producten 1-16 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Schorten

Schort kopen?
Voor wie lekker aan de slag gaat in de keuken en zijn of haar kleding wil beschermen vindt u bij kookwinkel Oldenhof een groot assortiment aan schorten. Naast het klassieke keukenschorten bieden wij u ook diverse sloven. Een sloof wordt doorgaans gedragen van de heup tot de knieën of voeten. Een schort draagt u met een band om de nek en een band achter langs de rug. Beiden zijn veelal verstelbaar tot de juiste maat, zodat het iedereen past. Uw nieuwe schort koopt u bij kookwinkel Oldenhof!
Schorten bij kookwinkel Oldenhof
Schorten vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse soorten en maten. Wij bieden u schorten met vrolijke designs en voorzien van zakken aan de voorzijde. Handig voor als u altijd uw theedoek bij de hand wilt hebben. Naast de stoffen schorten vindt u bij ons ook de leren schorten van Witloft. Deze zijn gemaakt van Nederlands rundleer en zijn volledig met de hand gemaakt. Leuk voor in de keuken, maar ook zeker stoer voor achter de barbecue! Wilt u meer informatie over onze schorten? Neem dan eens een kijken op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.