Tafelkleden

Een tafelkleed beschermt uw tafelblad tegen vlekken en krassen. By TextielMuseum biedt de mooiste tafelkleden van topontwerpers als Viktor & Rolf. 

Producten 1-16 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Tafelkleden

Tafelkleed kopen?
Gebruik een tafelkleed om uw tafel sfeervol te dekken voor een gezellig ontbijt, lunch of diner. Een tafelkleed geeft sfeer en laat uw servies mooi uitkomen, maar biedt tegelijkertijd ook bescherming tegen vlekken en kringen op uw tafel. In ons assortiment vindt u tafelkleden in diverse stijlen en maten. De tafelkleden van by TextielMuseum zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen. Met de ruime keuze uit ontwerpen vindt u gegarandeerd een tafelkleed dat bij u past!
Tafelkleden bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de mooiste tafelkleden van het merk by TextielMuseum. Voor het ontwikkelen van de mooiste tafelkleden heeft het TextielMuseum zijn krachten gebundeld met het TextielLab. In samenwerking met topontwerpers ontwikkelen zij de mooiste tafelkleden waarbij het oog wordt gericht op mens en milieu. Het tafellinnen wordt geweven op de jacquardweefgetouwen in het TextielMuseum. Het principe van het weefgetouwen is in 1801 uitgevonden en maakt het mogelijk om zeer complexe patronen te weven. Bestel uw tafelkleed eenvoudig op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels!