Tafellopers

Een tafelloper brengt sfeer en beschermt uw tafel tegen vlekken en krassen. By TextielMuseum biedt tafellopers van 50% biologisch katoen en 50% linnen. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Tafellopers

Een tafelloper kopen
Met een tafelloper kunt u uw tafelblad beschermen tegen krassen en vlekken, zonder de hele tafel aan het zicht te onttrekken. Deze smalle tafelbedekking wordt gebruikt om een baan van de tafel te bedekken. Met een of twee tafellopers kunt met 2 of 4 mensen aan tafel eten. Naast de functie als tafelkleed heeft een tafelloper ook nog een decoratieve functie. Met een fraaie loper kunt u uw eettafel een stijlvolle uitstraling verlenen. U kunt de lopers zowel los gebruiken, als in combinatie met een tafelkleed als een decoratieve baan over de tafel. Voor uw tafellopers en al het andere keukentextiel kunt u terecht bij kookwinkel Oldenhof.
Tafellopers bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich tafellopers van twee merken. Het textielmuseum in Tilburg heeft verschillende ontwerpers opdracht gegeven om keukentextiel te ontwerpen. Het bureau Raw Color heeft een tafelloper ontworpen met een gestileerde versie van de letters T(extiel), M(useum) en L(ab). U kunt deze reeks verder uitbreiden met ander keukentextiel. Voor het Belgische serviezenmerk Serax ontwierp Pascalle Naessens een reeks servies en ook een tafelloper. Aansluitend bij haar servies maakte zij gebruik van een heel natuurlijk ogend lichtgrijs voor haar loper. Bekijk onze tafellopers op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.