Koekje - koekjes van Cees Holtkamp & Kees Raat

Klassieke Nederlandse koekjes van Cees Holtkamp en nieuwe Nederlandse koekjes van Kees Raat.

De klassieke banketbakker Cees Holtkamp heeft zijn bedrijf aan de Vijzelgracht in Amsterdam enkele jaren geleden overgedragen aan zijn dochter en schoonzoon. Zijn vakmanschap is van heel hoog niveau. Een banketbakker die er niet op los experimenteert maar juist het klassieke repertoire tot in de puntjes beheerst. In dit boek geeft hij de receptuur van 50 klassieke Nederlandse koekjes, van Alkmaarse tot Zwolse jongens en van Jan Hagel tot stroopwafels. Koekjes die onderdeel zijn van ons cultureel erfgoed, koekjes met een verhaal en koekjes als verzetsdaad. Bovenal koekjes als lekkernij, bij de koffie of thee of als zout koekje bij de borrel.

De innoverende chocolatier Kees Raat uit Amsterdam heeft de uitdaging aangenomen om 50 geheel nieuwe Nederlandse koekjes te bedenken. Hij is aan het experimenteren geslagen en geeft met zijn creaties een geheel nieuwe invulling van de koektrommel. Van Alkmaarse kaaskoppen tot zoethout-lollykoeken en van Amsterdamse kaantjes tot zeewierstengels. Koekjes als lolly's, om te dippen, te besmeren en als hartige lekkernij. De diepgewortelde Hollandse koekjescultuur krijgt hiermee een geheel nieuwe dimensie.

€ 14,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Klassieke Nederlandse koekjes van Cees Holtkamp en nieuwe Nederlandse koekjes van Kees Raat.

De klassieke banketbakker Cees Holtkamp heeft zijn bedrijf aan de Vijzelgracht in Amsterdam enkele jaren geleden overgedragen aan zijn dochter en schoonzoon. Zijn vakmanschap is van heel hoog niveau. Een banketbakker die er niet op los experimenteert maar juist het klassieke repertoire tot in de puntjes beheerst. In dit boek geeft hij de receptuur van 50 klassieke Nederlandse koekjes, van Alkmaarse tot Zwolse jongens en van Jan Hagel tot stroopwafels. Koekjes die onderdeel zijn van ons cultureel erfgoed, koekjes met een verhaal en koekjes als verzetsdaad. Bovenal koekjes als lekkernij, bij de koffie of thee of als zout koekje bij de borrel.

De innoverende chocolatier Kees Raat uit Amsterdam heeft de uitdaging aangenomen om 50 geheel nieuwe Nederlandse koekjes te bedenken. Hij is aan het experimenteren geslagen en geeft met zijn creaties een geheel nieuwe invulling van de koektrommel. Van Alkmaarse kaaskoppen tot zoethout-lollykoeken en van Amsterdamse kaantjes tot zeewierstengels. Koekjes als lolly's, om te dippen, te besmeren en als hartige lekkernij. De diepgewortelde Hollandse koekjescultuur krijgt hiermee een geheel nieuwe dimensie.

Klassieke Nederlandse koekjes van Cees Holtkamp en nieuwe Nederlandse koekjes van Kees Raat.

De klassieke banketbakker Cees Holtkamp heeft zijn bedrijf aan de Vijzelgracht in Amsterdam enkele jaren geleden overgedragen aan zijn dochter en schoonzoon. Zijn vakmanschap is van heel hoog niveau. Een banketbakker die er niet op los experimenteert maar juist het klassieke repertoire tot in de puntjes beheerst. In dit boek geeft hij de receptuur van 50 klassieke Nederlandse koekjes, van Alkmaarse tot Zwolse jongens en van Jan Hagel tot stroopwafels. Koekjes die onderdeel zijn van ons cultureel erfgoed, koekjes met een verhaal en koekjes als verzetsdaad. Bovenal koekjes als lekkernij, bij de koffie of thee of als zout koekje bij de borrel.

De innoverende chocolatier Kees Raat uit Amsterdam heeft de uitdaging aangenomen om 50 geheel nieuwe Nederlandse koekjes te bedenken. Hij is aan het experimenteren geslagen en geeft met zijn creaties een geheel nieuwe invulling van de koektrommel. Van Alkmaarse kaaskoppen tot zoethout-lollykoeken en van Amsterdamse kaantjes tot zeewierstengels. Koekjes als lolly's, om te dippen, te besmeren en als hartige lekkernij. De diepgewortelde Hollandse koekjescultuur krijgt hiermee een geheel nieuwe dimensie.

Meer informatie
Aantal pagina's237
MerkKookboek
Artikelnummer9789080568464
EAN9789080568464
AuteurCees Holtkamp
ISBN9789080568464
TaalNederlands
Themanederlands en vlaams
UitgeverDe Kookboekhandel
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice