Koffiekunde

Koffie is waarschijnlijk rond de 15e eeuw in Jemen ‘uitgevonden’ en tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken. In Koffiekunde duikt farmacoloog en koffieonderzoeker Bertil Fredholm in de wetenschap achter dit geliefde drankje.

Koffiekunde bevat zowel leuke koffiefeitjes om te delen bij het koffieapparaat, als kritische informatie over hardnekkige koffiefabels en gezondheidsclaims. Fredholm neemt je mee van de geschiedenis van koffie tot de chemie van cafeïne en de effecten op ons lichaam.

Hoe heeft koffie zich over de wereld verspreid? Waarom geeft dit drankje ons energie? Hoe haal je de beste smaak uit een koffieboon? Helpt koffie ziekten zoals Parkinson voorkomen? En houdt het ons jong of maakt het ons juist sneller oud? Dit boek bevat het antwoord op elke vraag die je ooit hebt gehad over koffie en gezondheid.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 24,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Koffie is waarschijnlijk rond de 15e eeuw in Jemen ‘uitgevonden’ en tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken. In Koffiekunde duikt farmacoloog en koffieonderzoeker Bertil Fredholm in de wetenschap achter dit geliefde drankje.

Koffiekunde bevat zowel leuke koffiefeitjes om te delen bij het koffieapparaat, als kritische informatie over hardnekkige koffiefabels en gezondheidsclaims. Fredholm neemt je mee van de geschiedenis van koffie tot de chemie van cafeïne en de effecten op ons lichaam.

Hoe heeft koffie zich over de wereld verspreid? Waarom geeft dit drankje ons energie? Hoe haal je de beste smaak uit een koffieboon? Helpt koffie ziekten zoals Parkinson voorkomen? En houdt het ons jong of maakt het ons juist sneller oud? Dit boek bevat het antwoord op elke vraag die je ooit hebt gehad over koffie en gezondheid.

Koffie is waarschijnlijk rond de 15e eeuw in Jemen ‘uitgevonden’ en tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken. In Koffiekunde duikt farmacoloog en koffieonderzoeker Bertil Fredholm in de wetenschap achter dit geliefde drankje.

Koffiekunde bevat zowel leuke koffiefeitjes om te delen bij het koffieapparaat, als kritische informatie over hardnekkige koffiefabels en gezondheidsclaims. Fredholm neemt je mee van de geschiedenis van koffie tot de chemie van cafeïne en de effecten op ons lichaam.

Hoe heeft koffie zich over de wereld verspreid? Waarom geeft dit drankje ons energie? Hoe haal je de beste smaak uit een koffieboon? Helpt koffie ziekten zoals Parkinson voorkomen? En houdt het ons jong of maakt het ons juist sneller oud? Dit boek bevat het antwoord op elke vraag die je ooit hebt gehad over koffie en gezondheid.

Meer informatie
Aantal pagina's320
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789085717744
TaalNederlands
Themakoffie en thee
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice