Koken | Het handboek

geen
Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Het omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm en qua inhoud.

Ter Duinen, de hotelschool in Koksijde, zorgt al bijna zeventig jaar voor de scholing van jongeren die in de horeca willen werken. Onder andere driesterrenchefs Geert Vanhecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve), maar ook televisiekoks Jeroen Meus en Piet Huysentruyt en veelbelovende nieuwkomers zoals Claudio Dell’Anno en Michael Vrijmoed leerden er de kneepjes van het vak.
€ 60,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Het omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm en qua inhoud.

Ter Duinen, de hotelschool in Koksijde, zorgt al bijna zeventig jaar voor de scholing van jongeren die in de horeca willen werken. Onder andere driesterrenchefs Geert Vanhecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve), maar ook televisiekoks Jeroen Meus en Piet Huysentruyt en veelbelovende nieuwkomers zoals Claudio Dell’Anno en Michael Vrijmoed leerden er de kneepjes van het vak.

Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Het omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm en qua inhoud.

Ter Duinen, de hotelschool in Koksijde, zorgt al bijna zeventig jaar voor de scholing van jongeren die in de horeca willen werken. Onder andere driesterrenchefs Geert Vanhecke (De Karmeliet) en Peter Goossens (Hof van Cleve), maar ook televisiekoks Jeroen Meus en Piet Huysentruyt en veelbelovende nieuwkomers zoals Claudio Dell’Anno en Michael Vrijmoed leerden er de kneepjes van het vak.

Meer informatie
Aantal pagina's479
MerkKookboek
Artikelnummer9789401411011
AuteurHotelschool Ter Duinen
ISBN9789401411011
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken
UitgeverLannoo
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice