Koken met karamel

Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecake-mousse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm tot witloftaartjes tot een stuk camembert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een miso-karamelsaus bij een portie noedels met gegrild spek? Lang geleden nam Constan Heestermans na een vakantie in Frankrijk een potje caramel au beurre salé mee naar huis. In Nederland was deze Bretonse specialiteit nauwelijks te vinden, dus ging hij zelf de keuken in. En hij is er niet meer uitgekomen. Sinds 2012 maakt en verkoopt hij onder de naam CaramelZ zijn zelfgemaakte karamel op boerenmarkten, groothandels en delicatessenzaken.

€ 17,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecake-mousse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm tot witloftaartjes tot een stuk camembert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een miso-karamelsaus bij een portie noedels met gegrild spek? Lang geleden nam Constan Heestermans na een vakantie in Frankrijk een potje caramel au beurre salé mee naar huis. In Nederland was deze Bretonse specialiteit nauwelijks te vinden, dus ging hij zelf de keuken in. En hij is er niet meer uitgekomen. Sinds 2012 maakt en verkoopt hij onder de naam CaramelZ zijn zelfgemaakte karamel op boerenmarkten, groothandels en delicatessenzaken.
Natuurlijk, karamel smaakt fantastisch in de koffie of over een pannenkoek, maar je kunt er zoveel meer mee! Zowel in zoete als in hartige gerechten, want karamel is een kleverige alleskunner. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecake-mousse en bananentoffeetaart. Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm tot witloftaartjes tot een stuk camembert, tjokvol zoete noten. En wat dacht je van een miso-karamelsaus bij een portie noedels met gegrild spek? Lang geleden nam Constan Heestermans na een vakantie in Frankrijk een potje caramel au beurre salé mee naar huis. In Nederland was deze Bretonse specialiteit nauwelijks te vinden, dus ging hij zelf de keuken in. En hij is er niet meer uitgekomen. Sinds 2012 maakt en verkoopt hij onder de naam CaramelZ zijn zelfgemaakte karamel op boerenmarkten, groothandels en delicatessenzaken.
Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789492206497
EAN9789492206497
AuteurConstan Heestermans
ISBN9789492206497
TaalNederlands
UitgeverLoopvis
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice