Koken met vis uit blik

geen
Vis uit blik: verrassend lekker en eenvoudig. Van saus en soep tot sandwich of stevig gerecht, met deze klassieker uit de voorraadkast kun je alle kanten op. Proef Bart van Olphens gerechten met duurzaam gevangen vis zoals tonijn, zalm of makreel en ervaar: blik is minstens zo lekker als vers.

Bart van Olphen zet zich al jaren in voor de consumptie van duurzaam gevangen vis. In 2008 ontving hij de onderscheiding voor meest duurzame seafood ondernemer ter wereld. Zijn reizen naar de visserijgemeenschappen over de hele wereld inspireren hem om visproducten met een verhaal te ontwikkelen. Samen met Jaap van Rijn stelde hij dit boek vol heerlijke en verrassende gerechten samen.
€ 16,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Vis uit blik: verrassend lekker en eenvoudig. Van saus en soep tot sandwich of stevig gerecht, met deze klassieker uit de voorraadkast kun je alle kanten op. Proef Bart van Olphens gerechten met duurzaam gevangen vis zoals tonijn, zalm of makreel en ervaar: blik is minstens zo lekker als vers.

Bart van Olphen zet zich al jaren in voor de consumptie van duurzaam gevangen vis. In 2008 ontving hij de onderscheiding voor meest duurzame seafood ondernemer ter wereld. Zijn reizen naar de visserijgemeenschappen over de hele wereld inspireren hem om visproducten met een verhaal te ontwikkelen. Samen met Jaap van Rijn stelde hij dit boek vol heerlijke en verrassende gerechten samen.

Vis uit blik: verrassend lekker en eenvoudig. Van saus en soep tot sandwich of stevig gerecht, met deze klassieker uit de voorraadkast kun je alle kanten op. Proef Bart van Olphens gerechten met duurzaam gevangen vis zoals tonijn, zalm of makreel en ervaar: blik is minstens zo lekker als vers.

Bart van Olphen zet zich al jaren in voor de consumptie van duurzaam gevangen vis. In 2008 ontving hij de onderscheiding voor meest duurzame seafood ondernemer ter wereld. Zijn reizen naar de visserijgemeenschappen over de hele wereld inspireren hem om visproducten met een verhaal te ontwikkelen. Samen met Jaap van Rijn stelde hij dit boek vol heerlijke en verrassende gerechten samen.

Meer informatie
Aantal pagina's159
MerkKookboek
Artikelnummer9789021557175
AuteurBart van Olphen
ISBN9789021557175
TaalNederlands
Themavis, schaal- en schelpdieren
UitgeverKosmos Uitgevers
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice