Kookbijbels - Broodbijbel : van allinson tot zuurdesem
Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van chocoladebroodjes tot brioche en van Canadees graan tot appeldesem - en meer. De ruim 100 ambachtelijke recepten laten je zien dat de verscheidenheid aan broden oneindig is.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van chocoladebroodjes tot brioche en van Canadees graan tot appeldesem - en meer. De ruim 100 ambachtelijke recepten laten je zien dat de verscheidenheid aan broden oneindig is.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulangier en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood.
Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van chocoladebroodjes tot brioche en van Canadees graan tot appeldesem - en meer. De ruim 100 ambachtelijke recepten laten je zien dat de verscheidenheid aan broden oneindig is.
Aantal pagina's | 496 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 0001033383 |
EAN | 9789048834839 |
Auteur | Hiljo Hillebrand |
ISBN | 9789048834839 |
Thema | broodbakken en ontbijt |
Uitgever | Carrera |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.