Kookbijbels : Sausbijbel - Julius Jaspers

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.
 
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.
 
Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade.
 
Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verassend en leerzaam naslagwerk.
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 33,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.
 
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.
 
Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade.
 
Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verassend en leerzaam naslagwerk.
Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.
 
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt.
 
Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade.
 
Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verassend en leerzaam naslagwerk.
Meer informatie
Aantal pagina's496
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048859696
EAN9789048859696
AuteurJulius Jaspers
ISBN9789048859696
TaalNederlands
Themasoepen en sauzen
UitgeverCarrera
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice