Het Nieuwe Haagse kookboek

geen
Hoe kookt men aardappelen, braadt men vlees, fileert men vis? Hoe wordt een vleesbouillon getrokken of een roomsausje bereid? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1943 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd.

Voor iedereen die zich de grondbeginselen van de edele kookkunst wil eigen maken, is dit basisboek onmisbaar. Na een algemeen informatief gedeelte volgen de diverse hoofdstukken, onderverdeeld in onder andere sausen, soepen, vlees, wild en gevogelte, groenten, stamppotten en nagerechten. Ook is een hoofdstuk over diepvriezen toegevoegd en zijn de kooktijden van de groenten aangepast aan de huidige voedingsleer. Waar nodig zijn recepten en productinformatie bewerkt en vernieuwd. Het beste (leer)boek van de keuken van alledag!
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Hoe kookt men aardappelen, braadt men vlees, fileert men vis? Hoe wordt een vleesbouillon getrokken of een roomsausje bereid? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1943 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd.

Voor iedereen die zich de grondbeginselen van de edele kookkunst wil eigen maken, is dit basisboek onmisbaar. Na een algemeen informatief gedeelte volgen de diverse hoofdstukken, onderverdeeld in onder andere sausen, soepen, vlees, wild en gevogelte, groenten, stamppotten en nagerechten. Ook is een hoofdstuk over diepvriezen toegevoegd en zijn de kooktijden van de groenten aangepast aan de huidige voedingsleer. Waar nodig zijn recepten en productinformatie bewerkt en vernieuwd. Het beste (leer)boek van de keuken van alledag!

Hoe kookt men aardappelen, braadt men vlees, fileert men vis? Hoe wordt een vleesbouillon getrokken of een roomsausje bereid? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1943 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd.

Voor iedereen die zich de grondbeginselen van de edele kookkunst wil eigen maken, is dit basisboek onmisbaar. Na een algemeen informatief gedeelte volgen de diverse hoofdstukken, onderverdeeld in onder andere sausen, soepen, vlees, wild en gevogelte, groenten, stamppotten en nagerechten. Ook is een hoofdstuk over diepvriezen toegevoegd en zijn de kooktijden van de groenten aangepast aan de huidige voedingsleer. Waar nodig zijn recepten en productinformatie bewerkt en vernieuwd. Het beste (leer)boek van de keuken van alledag!

Meer informatie
Aantal pagina's462
MerkKookboek
Artikelnummer9789021548975
AuteurF.M. Stoll, W.H. de Groot
ISBN9789021548975
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken, nederlands en vlaams
UitgeverKosmos Uitgevers
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice