Engelstalige kookboeken

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Engelstalige kookboeken

Engelstalig kookboek kopen?
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote selectie aan Engelstalige kookboeken. Van bekende chef-koks tot boeken over een specifieke keuken of zelfs een specifiek ingrediënt. U vindt de prachtigste recepten en gerechten in onze brede collectie kookboeken. Ook vind u verschillende boeken zonder recepten, maar met mooie verhalen over koken, eten en drinken. Laat u inspireren door Engelstalige boeken, recepten en verhalen.
Engelse kookboeken bij Kookwinkel Oldenhof
Bent u op zoek naar een specifiek boek? U kunt in onze webshop gemakkelijk op de titel van het boek zoeken. Als u nog geen titel heeft, maar wel weet welk thema uw nieuwe kookboek moet hebben, dan kunt u onze collectie ook op thema filteren. Natuurlijk kunt u ook langskomen in één van onze kookwinkels, om een mooi Engelstalig boek uit te kiezen uit onze goedgevulde boekenkasten. U kunt dan een boek ook rustig doorbladeren voor u tot aankoop overgaat.