Kookworkshops

Producten 1-16 van 52

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kookworkshop: Een culinair kerstdiner - 25-11-2017
    Kookworkshop: Een culinair kerstdiner - 25-11-2017
    € 75,00
    Nog 0 plaatsen beschikbaar.
    Vol.

    Het kerstdiner is hét menu waar men de meeste tijd in steekt. In deze cursus ontwikkelen we een gebalanceerd kerstmenu waarbij u tijdens Kerst optimaal geniet en ontspant met uw familie en vrienden. Leer de juiste voorbereidingen treffen voor een culinair en ontspannen topmenu. Aan de hand van duidelijke recepturen en een goed georganiseerd keukenplan leert u hoe u voor een gezelschap snel en efficiënt een groot aantal mooi opgemaakte gerechten serveert u op het mooiste servies.

    Lees verder
  2. Kookworkshop: Waar rook is, is vuur (wintereditie) - 26-11-2017
    Kookworkshop: Waar rook is, is vuur (wintereditie) - 26-11-2017
    € 75,00
    Nog 0 plaatsen beschikbaar.
    Vol.

    De Big Green Egg is bij vele liefhebbers al niet meer weg te denken. Dat de Big Green Egg veel meer is dan een barbecue alleen, gaan we in deze workshop uitgebreid onderzoeken. Op een pizzasteen bakken we authentieke flammkuchen, maar ook diverse manieren van roken komen aan bod. Of wat dacht u van groenten geroosterd op een Himalaya zoutsteen of langzaam gegaard vlees als pulled pork. Zowel voor beginners als wat meer gevorderden een smakelijke en leerzame cursus.

    Lees verder
  3. Kookworkshop: Spice Wise met Danny Hovestad 29-11-2017
    Kookworkshop: Spice Wise met Danny Hovestad 29-11-2017
    € 75,00
    Nog 7 plaatsen beschikbaar.

    Smaakvolle gerechten maken, zonder zout. Het klinkt lastig, maar in de cursus Spice Wise zult u ontdekken dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Van chefkok Danny Hovestad leert u welke specerijen en kruiden goed combineren met welke producten. Een must voor iedereen die van fantastische smaken en gevarieerd eten houdt.

    Lees verder
  4. Kookworkshop: Sauzen & smaakmakers - 07-12-2017
    Kookworkshop: Sauzen & smaakmakers - 07-12-2017
    € 75,00
    Nog 1 plaatsen beschikbaar.

    In elke keuken worden verschillend soorten kruiden en specerijen gebruikt als verrijking voor een gerecht, en zijn sauzen en smaakmakers vaak onmisbaar. Door zelf sauzen en smaakmakers te bereiden hoeft u geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen toe te voegen. Van bekende sauzen als klassieke ketchup, mayonaise en mosterd tot exotische kruidenmixen en smaakvolle currypasta's, alles kunt u zelf maken!

    Lees verder
  5. Kookworkshop: Een culinair kerstdiner - 09-12-2017
    Kookworkshop: Een culinair kerstdiner - 09-12-2017
    € 75,00
    Nog 0 plaatsen beschikbaar.
    Vol.

    Het kerstdiner is hét menu waar men de meeste tijd in steekt. In deze cursus ontwikkelen we een gebalanceerd kerstmenu waarbij u tijdens Kerst optimaal geniet en ontspant met uw familie en vrienden. Leer de juiste voorbereidingen treffen voor een culinair en ontspannen topmenu. Aan de hand van duidelijke recepturen en een goed georganiseerd keukenplan leert u hoe u voor een gezelschap snel en efficiënt een groot aantal mooi opgemaakte gerechten serveert u op het mooiste servies.

    Lees verder
  6. Kookworkshop: Koken uit 'Vegarabia' - 10-01-2018
    Kookworkshop: Koken uit 'Vegarabia' - 10-01-2018
    € 75,00
    Nog 3 plaatsen beschikbaar.

    In de enorm rijke keuken van het Midden-Oosten spelen veel groenten de hoofdrol. Leer door het combineren van veel verse kruiden en specerijen een tafel vol smakelijke gerechten te bereiden. Veel bereidingen zijn technisch vrij eenvoudig en niet tijdrovend. Het is een moderne keuken met gerechten die geschikt zijn voor meer momenten op de dag. Ideaal voor iedereen die zijn of haar vegetarische repertoire wil uitbreiden of verdiepen. 

    Na afloop van de cursus krijgt u het boek ‘Vegarabia’ van Greg en Lucy Malouf t.w.v. € 29,95 mee naar huis.

    Lees verder
  7. Kookworkshop: Koken uit 'Sirocco' - 16-01-2018
    Kookworkshop: Koken uit 'Sirocco' - 16-01-2018
    € 75,00
    Nog 11 plaatsen beschikbaar.

    Dompel uzelf onder in 1001-nacht: de wereld van Sabrina Ghayour. Bekend van haar kookboek ‘Persiana’. Met eenvoudige ingrediënten en uitgesproken smaken bereiden we tijdens deze workshop een wijde variatie aan gerechten. Van comfort food tot salades en desserts, allen geïnspireerd door Sabrina. 

    Na afloop van de workshop krijgt u het boek ‘Sirocco’ t.w.v. € 24,95 mee naar huis.

    Lees verder
  8. Kookworkshop: Koolhydraatarm met Oahn's Kitchen - 18-01-2018
    Kookworkshop: Koolhydraatarm met Oahn's Kitchen - 18-01-2018
    € 75,00
    Nog 16 plaatsen beschikbaar.

    Eet u koolhydraatarm, of bent u nieuwsgierig naar koolhydraatarm eten? Laat u inspireren door veelzijdige en gevarieerde recepten uit Oahn's Kitchen. U zal merken dat er ontelbare mogelijkheden zijn om koolhydraten te vermijden en dat lekker eten op ieder moment van de dag gewoon mogelijk is. Want koolhydraatarm koken en eten is geen dieet, maar een echte lifestyle!

    Lees verder
  9. Kookworkshop: Koken uit 'Eat Vegan' - 23-01-2018
    Kookworkshop: Koken uit 'Eat Vegan' - 23-01-2018
    € 75,00
    Nog 11 plaatsen beschikbaar.

    Veganisme is een snel groeiende levensstijl, maar veganistisch koken lijkt niet altijd gemakkelijk. U leert hoe u dierlijke producten kunt vervangen voor andere, smaakvolle ingrediënten. Een ideale cursus voor wie het culinair palet verder wil uitbreiden of veranderen met lekkere en creatieve gerechten.

    Lees verder
  10. Kookworkshop: Magimix Cook Expert - 25-01-2018
    Kookworkshop: Magimix Cook Expert - 25-01-2018
    € 75,00
    Nog 4 plaatsen beschikbaar.

    De Magimix Cook Expert combineert de mogelijkheden van de Magimix foodprocessor met een reeks aan kookmogelijkheden. Naast mixen, pureren, mengen, hakken en kloppen is de machine ook te gebruiken voor het maken van soepen, stoofschotels, babyvoeding, deeg en beslag. Tijdens de workshop bereidt u diverse gerechten waarbij de mogelijkheden van de Cook Expert optimaal benut worden. Deze workshop daagt u uit om de Magimix Cook Expert van top tot teen te leren kennen!

    Lees verder
  11. Kookworkshop: Marokko - 30-01-2018
    Kookworkshop: Marokko - 30-01-2018
    € 75,00
    Nog 9 plaatsen beschikbaar.

    De Marokkaanse keuken is net zo divers als het land zelf. De gerechten zitten vol kleuren en smaken. Van traditionele bereidingen in tajines, het maken van specerijenmelanges als Râs el Hânout tot zoete hapjes met oranjebloesem en amandelen. Vele chefs van over de hele wereld lieten zich inspireren door deze eeuwenoude culinaire tradities en cultuur. 

    Lees verder
  12. Kookworkshop: Vlaamse keuken - 01-02-2018
    Kookworkshop: Vlaamse keuken - 01-02-2018
    € 75,00
    Nog 11 plaatsen beschikbaar.

    België; zo dicht bij ons land, maar de Vlaamse keuken geeft ons altijd direct een vakantiegevoel. Bourgondisch eten, toch altijd elegant en mooie lokale producten waar de Belgen fier op zijn. van rustieke stoofschotels met ajuinen tot mosselen met witbier. Een culinair dagje uit dus.

    Lees verder
  13. Kookworkshop: Koken uit 'Tokyo' - 06-02-2018
    Kookworkshop: Koken uit 'Tokyo' - 06-02-2018
    € 75,00
    Nog 13 plaatsen beschikbaar.

    Wie Tokyo zegt, zegt lekker eten. Laat u deze avond meevoeren langs de rijke culinaire cultuur die deze stad rijk is. Waan u in Tokyo aan de hand van hartige, zoete en hartverwarmende gerechten. Maak tijdens deze cursus kennis met de typerende geuren, kleuren en kruiden, en ga aan de hand van tips en trucs zelf aan de slag om de perfecte sushi, sashimi of dashibouillon te maken.

    Lees verder
  14. Kookworkshop: Koken uit 'Vis' - 08-02-2018
    Kookworkshop: Koken uit 'Vis' - 08-02-2018
    € 75,00
    Nog 11 plaatsen beschikbaar.

    De wereld van vis, schaal- en schelpdieren is bijna oneindig. Welke vis is het best in welk seizoen? Hoe herkent u kraakverse vis? 

    In deze cursus leert u diverse technieken, van fileren tot bijzondere bereidingen als roken, rauw marineren en garen in een zoutkorst. Het zijn de kleine kneepjes die leiden tot het grote succes. Met invloeden van alle wereldkeukens belooft dit een bijzonder smakelijke en leerzame cursus te worden.

    Na afloop van deze cursus krijgt u het boek Vis van Philippe Emanuelli en Frederic Raevens, t.w.v. € 22,50, mee naar huis.

    Lees verder
  15. Kookworkshop: Indonesië - 15-02-2018
    Kookworkshop: Indonesië - 15-02-2018
    € 75,00
    Nog 0 plaatsen beschikbaar.
    Vol.

    Een land dat bestaat uit meer dan tienduizend eilanden kan natuurlijk niet in één keuken worden samengevat. In deze workshop nemen we een kijkje in de Javaanse keuken, waar we naast bekende klassiekers ook eenvoudige huiselijke gerechtjes zullen bereiden. Met verse kruiden vijzelen we onze eigen boemboe’s en sambals.

    Lees verder
  16. Kookworkshop: Bakken met Rutger van den Broek 2018-03-03
    Kookworkshop: Bakken met Rutger van den Broek 2018-03-03
    € 75,00
    Nog 0 plaatsen beschikbaar.
    Vol.

    Bakblogger en bakboekenschrijver Rutger van den Broek deelt graag alles wat hij weet en geleerd heeft op het gebied van bakken met u. U leert in deze cursus over het bakken van de lekkerste patisserie. Met aandacht voor techniek, smaak en presentatie kunt u na deze workshop ook thuis de sterren van de hemel bakken.

    Lees verder

Producten 1-16 van 52

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Kookworkshops

Kookworkshop volgen?
Een van de grondigste manieren om een nieuwe kooktechniek te leren of om met nieuwe producten te leren werken is een kookworkshop. Kookwinkel Oldenhof organiseert kookworkshops in een zo divers mogelijk programma. Deze cursussen worden gegeven voor een beperkte groep cursisten, zodat elke deelnemer zo veel mogelijk opsteekt van de cursus. Bij workshops aan de hand van een kookboek krijgt u na deelname het kookboek mee naar huis zodat u thuis de resultaten nog eens voor uw familie of vrienden kunt demonstreren. Naast de losse workshops rond een specifiek thema bieden wij ook een meerdaagse basis- en gevorderdencursus aan waarin u de volle breedte van de Franse keuken leert kennen.
De kookworkshops van kookwinkel Oldenhof
Ons kookwinkelfiliaal in Hilversum aan de ’s-Gravenlandseweg is voorzien van een ruime kookstudio op de bovenste verdieping. Deze ruimte is voorzien van de beste apparatuur en alles wat er nodig is om een kookcursus tot een succes te maken. Onze kookschoolkok Dennis verzorgt veel van de workshops, en soms laten wij een gast-chef haar of zijn specifieke expertise op u overbrengen. Onze workshops vinden plaats tijdens de avonduren en op zaterdagen, verschillend per kookcursus. Om u een inspirerend programma te bieden proberen wij zoveel mogelijk om actuele kookboeken en thema’s als leidraad te nemen om u de nieuwste culinaire ontwikkelingen te laten beleven. Kijk voor al onze kookworkshops op www.kookwinkel.nl of informeer er naar in een van onze winkels.