Kookworkshops

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kookworkshop: The Curry Guy 09-01-2019
  Kookworkshop: The Curry Guy 09-01-2019
  € 75,00
  Nog 0 plaatsen beschikbaar.
  Vol.

  Als het gaat om curry’s en hoe ze te koken, dan is er maar één naam die echt iedereen moet kennen: Dan Toombs. Aan de hand van zijn boek ‘The Curry Guy’ leert u de traditionele Indiase keuken kennen. Tijdens de cursus werkt u met specerijenmixen en andere smaakrijke ingrediënten om tot de beste curry’s en andere klassiekers te komen. Nu met het boek ‘The Curry Guy’ t.w.v. € 19,95 cadeau!

  Lees verder
 2. Kookworkshop: Magimix Foodprocessor 2019-01-22
  Kookworkshop: Magimix Foodprocessor 2019-01-22
  € 75,00
  Nog 0 plaatsen beschikbaar.
  Vol.

  De Magimix foodprocessor is een alleskunner die met zijn sterke inductiemotor haast onverwoestbaar is. Mixen, pureren, mengen, hakken en kloppen; de veelzijdige foodprocessor is voor elk gerecht en voor elk diner te gebruiken. Tijdens de workshop bereidt u een heerlijk diner waarbij u de mogelijkheden van de Magimix optimaal benut. U leert allerlei tips en trucs waarmee zowel de onervaren als de ervaren Magimix-gebruiker veel over de foodprocessor opsteekt.

  Lees verder
 3. Kookworkshop: Magimix Cook Expert 23-01-2019
  Kookworkshop: Magimix Cook Expert 23-01-2019
  € 75,00
  Nog 8 plaatsen beschikbaar.

  De Magimix Cook Expert combineert de mogelijkheden van de Magimix foodprocessor met een reeks aan kookmogelijkheden. Naast mixen, pureren, mengen, hakken en kloppen is de machine ook te gebruiken voor het maken van soepen, stoofschotels, babyvoeding, deeg en beslag. Tijdens de workshop bereidt u diverse gerechten waarbij de mogelijkheden van de Cook Expert optimaal benut worden. Deze workshop daagt u uit om de Magimix Cook Expert van top tot teen te leren kennen!

  Lees verder
 4. Kookworkshop: Rosa's Thai Café 12-02-2019
  Kookworkshop: Rosa's Thai Café 12-02-2019
  € 75,00
  Nog 0 plaatsen beschikbaar.
  Vol.

  De Thaise keuken is al lang niet meer weg te denken uit ons land. Het is een enorm veelzijdige keuken bomvol uitgesproken en frisse smaken, verse kruiden en knapperige groenten. Aan de hand van typische Thaise producten zullen we zelf de basis van bijvoorbeeld een goede curry of geurige bouillon leren maken, maar ook de vele streetfoodsnacks waar Thailand bekend om is komen aan bod in deze cursus. 

  Na afloop van de cursus krijgt u het boek ‘Rosa’s Thai Café’ van Saiphin Moore t.w.v. € 24,95 mee naar huis.

  Lees verder
 5. Kookworkshop: Indonesië 13-02-2019
  Kookworkshop: Indonesië 13-02-2019
  € 75,00
  Nog 0 plaatsen beschikbaar.
  Vol.

  Er gaat niets boven zelfgemaakt Indonesisch eten. Helemaal wanneer u het leert maken van onze kookschoolchef Dennis, die u mee terug neemt naar de Javaanse keuken van zijn oma. Waar ze zelf de lekkerste sambal maakte. We bereiden een zwarte rundvleessoep genaamd rawon en u maakt garnalen met peteh bonen. Verder bakt u de lekkerste omelet die u ooit gegeten heeft met tahoe en zoete ketjapsaus. Tot slot lessen we de dorst met exotische fruitdrankjes met rozen, lychee en kokosmelk.

  Lees verder

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Kookworkshops

Kookcursus of kookworkshop volgen?

Met een kookcursus of kookworpshop leer je op een snelle en leuke manier koken. Bij een kookworkshop, in Hilversum, proberen wij u kennis te laten maken met nieuwe technieken, nieuwe ingrediënten en klassiekers. Kookwinkel Oldenhof organiseert kookworkshops in een zo divers mogelijk programma. Deze kookcursussen worden gegeven voor een beperkte groep cursisten, zodat elke deelnemer zo veel mogelijk opsteekt van de cursus. Bij workshops aan de hand van een kookboek krijgt u na deelname het kookboek mee naar huis zodat u thuis de resultaten nog eens voor uw familie of vrienden kunt demonstreren. Naast de losse workshops rond een specifiek thema bieden wij ook een meerdaagse kookcursus voor beginners en gevorderden aan waarin u de volle breedte van de klassiek Franse keuken leert kennen.

De kookworkshops van kookwinkel Oldenhof

Ons kookwinkelfiliaal in Hilversum aan de ’s-Gravenlandseweg is voorzien van een ruime kookstudio op de bovenste verdieping. Deze ruimte is voorzien van de beste apparatuur en alles wat er nodig is om een kookcursus tot een succes te maken. Onze kookschoolkok Dennis verzorgt veel van de workshops, en soms laten wij een gast-chef haar of zijn specifieke expertise op u overbrengen. Onze workshops vinden plaats tijdens de avonduren en op zaterdagen, verschillend per kookcursus. Om u een inspirerend programma te bieden proberen wij zoveel mogelijk om actuele kookboeken en thema’s als leidraad te nemen om u de nieuwste culinaire ontwikkelingen te laten beleven. Kijk voor al onze kookworkshops op www.kookwinkel.nl of informeer er naar in een van onze winkels.