Kweek je eigen specerijen

Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.

Je leert

  • de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
  • over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
  • hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
  • alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 19,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.

Je leert

  • de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
  • over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
  • hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
  • alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.

Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.

Je leert

  • de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
  • over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
  • hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
  • alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
Meer informatie
Aantal pagina's128
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089898722
EAN9789089898722
ISBN9789089898722
TaalNederlands
Themafruit en salade, groenten
UitgeverTerra
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice