Kweek je eigen specerijen
Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.
Je leert
- de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
- over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
- hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
- alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.
Je leert
- de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
- over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
- hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
- alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
Met kruiden, zoals basilicum en salie, worden doorgaans de bladeren van planten bedoeld,
terwijl specerijen als kaneel, mosterd en kurkuma worden gemaakt van de zaden, bessen, schors of wortels van een plant. Kweek je eigen specerijen, van auteur en expert Tasha Greer, laat zien hoe je meer dan 30 verschillende specerijen voor gebruik in de keuken kunt planten, kweken en oogsten. Bovendien zijn deze kruiden ook nuttige aanvullingen voor het medicijnkastje, zoals kruidkundige Lindsey Feldpausch aantoont met haar tips.
Je leert
- de beste manier om tropische kruiden, zoals gember en kurkuma, te bereiden, in een koud klimaat;
- over de unieke manier waarop bepaalde kruiden, zoals wasabi, kruidnagel en kaneel, worden verbouwd en geoogst;
- hoe je wortelkruiden als mierikswortel en cichorei kunt verbouwen;
- alle tips voor het oogsten van je eigen kappertjes, mosterd en zelfs sesamzaadjes.
Aantal pagina's | 128 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789089898722 |
EAN | 9789089898722 |
ISBN | 9789089898722 |
Taal | Nederlands |
Thema | fruit en salade, groenten |
Uitgever | Terra |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.