Laguiole en Aubrac klap-steakmes 12 cm Pointe de Corne

geen
Het Laguiole en Aubrac klapmes heeft een damaststalen lemmet en een heft ingelegd met Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm.

Het damaststalen lemmet vertoont een elegante op een houtnerf lijkende tekening waarbij de verschillende lagen in elkaar over gaan. De kern van het lemmet is gemaakt van extra hard staal voor superieure scherpte. Terwijl de zachtere, maar flexibelere buitenste lagen het mes beschermen tegen breuk.

Het mes is met de hand vervaardigd in Aubrac in Frankrijk. Het inklapbare mes is gemakkelijk mee te nemen op reis en te gebruiken voor verschillende snijwerkzaamheden.
€ 279,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het Laguiole en Aubrac klapmes heeft een damaststalen lemmet en een heft ingelegd met Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm.

Het damaststalen lemmet vertoont een elegante op een houtnerf lijkende tekening waarbij de verschillende lagen in elkaar over gaan. De kern van het lemmet is gemaakt van extra hard staal voor superieure scherpte. Terwijl de zachtere, maar flexibelere buitenste lagen het mes beschermen tegen breuk.

Het mes is met de hand vervaardigd in Aubrac in Frankrijk. Het inklapbare mes is gemakkelijk mee te nemen op reis en te gebruiken voor verschillende snijwerkzaamheden.

Het Laguiole en Aubrac klapmes heeft een damaststalen lemmet en een heft ingelegd met Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm.

Het damaststalen lemmet vertoont een elegante op een houtnerf lijkende tekening waarbij de verschillende lagen in elkaar over gaan. De kern van het lemmet is gemaakt van extra hard staal voor superieure scherpte. Terwijl de zachtere, maar flexibelere buitenste lagen het mes beschermen tegen breuk.

Het mes is met de hand vervaardigd in Aubrac in Frankrijk. Het inklapbare mes is gemakkelijk mee te nemen op reis en te gebruiken voor verschillende snijwerkzaamheden.

Laguiole en Aubrac inklapbaar steakmes

De inklapbare steakmessen van Laguiole en Aubrac worden, net als de andere messen van Laguiole, in zijn geheel door één ambachtsman vervaardigd. Iedere ambachtsman heeft zijn eigen kenmerk, wat terug te zien is in de rug van het heft. Hierin zit, verbonden aan de veer, een metalen inleg die met de hand is gedecoreerd.

Het lemmet is gemaakt van Zweeds Sandvik 12C27 staal. Deze staalsoort is speciaal ontwikkeld voor messen, schaatsen en ijsboren. Het staal heeft daarom een hoge mate van corrosiebestendigheid en kan goed worden gehard. Hierdoor zal het mes haar scherpte ook zeer lang behouden.

Neem het mes mee naar restaurants en etentjes. Zo bent u er altijd van verzekerd uw eigen scherpe mes te kunnen gebruiken bij het eten.

Om de scherpte van het mes te onderhouden is het aan te raden om het steakmes af en toe aan te zetten op een aanzetstaal.

Reinig het Laguiole en Aubrac inklapbare steakmes met warm water en afwasmiddel.

Meer informatie
MerkLaguiole en Aubrac
Reiniginghandafwas
Lengte12 cm
Materiaaldamaststaal, Pointe de Corne
Totale lengte22 cm
Producttypeklapmes
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice