Laguiole en Aubrac Shepherd's Cross klap-steakmes 12 cm Pointe de Corne

Het Laguiole en Aubrac klap-steakmes is vervaardigd uit messenstaal met een heft van Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Dit is voorzien van een Shepherd's Cross, een van metaal ingelegd kruis. Dit ingelegde kruis komt van de katholieke herders die altijd een kruis bij zich wilden dragen wanneer zij zich op de steppe bevonden.

Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm. Het mes is met de hand gemaakt in Aubrac in Frankrijk. Voor het snijden van vlees aan tafel of voor gebruik onderweg.
€ 129,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het Laguiole en Aubrac klap-steakmes is vervaardigd uit messenstaal met een heft van Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Dit is voorzien van een Shepherd's Cross, een van metaal ingelegd kruis. Dit ingelegde kruis komt van de katholieke herders die altijd een kruis bij zich wilden dragen wanneer zij zich op de steppe bevonden.

Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm. Het mes is met de hand gemaakt in Aubrac in Frankrijk. Voor het snijden van vlees aan tafel of voor gebruik onderweg.

Het Laguiole en Aubrac klap-steakmes is vervaardigd uit messenstaal met een heft van Pointe de Corne, de massieve punt van een koehoorn. Dit is voorzien van een Shepherd's Cross, een van metaal ingelegd kruis. Dit ingelegde kruis komt van de katholieke herders die altijd een kruis bij zich wilden dragen wanneer zij zich op de steppe bevonden.

Ingeklapt is het mes 12 cm lang, uitgeklapt 22 cm. Het mes is met de hand gemaakt in Aubrac in Frankrijk. Voor het snijden van vlees aan tafel of voor gebruik onderweg.

Laguiole en Aubrac steakmes

Het Laguiole en Aubrac steakmes is glad en vlijmscherp geslepen. Dit in tegenstelling tot veel steakmessen die gekarteld zijn. De gladde snede zal de vezels van uw vlees doorsnijden in plaats van uit elkaar trekken. Hierdoor behoudt uw vlees meer vocht en smaakt deze malser.

De messen zijn handgemaakt in het Zuid-Franse Laguiole. Bovenop de messen zit een afbeelding van een bij: het symbool van deze messen. De angel van het lemmet loopt door tot achteraan het heft.

Reinig het Laguiole steakmes met warm water en afwasmiddel. Om het mes in goede conditie te houden kunt u deze aanzetten op een aanzetstaal.

Meer informatie
MerkLaguiole en Aubrac
ArtikelnummerPointe de Corne
Overige kenmerkenhardheid 57 HRC, slijphoek 20º, snedevorm glad
Reiniginghandafwas
Kleurbeige
Lengte12 cm
MateriaalPointe de Corne
Totale lengte22 cm
Producttypesteakmes
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice