Larousse confituren : marmelades, geleien, chutneys, compotes

Waardering:
100% of 100
Marmelades, geleien, chutneys, compotes

Een schatkamer vol ideeën voor het maken en genieten van de lekkerste confituren. Ruim 300 recepten voor 70 soorten vruchten, groenten en bloemen.

Het boek bevat:
  • Makkelijk te maken klassiekers: abrikozenconfituur, appelcompote en sinaasappelmarmelade.
  • Unieke recepten met subtiele combinaties van ingrediënten en smaken: kersenconfituur met munt, anananscompote met witte wijn, perengelei met rozemarijn. Deze maakt u met vruchten in seizoen, met tropische vruchten, bessen, groenten, specerijen en zelfs met bloemen.
  • Allerlei variaties: van een citroengelei iets heel bijzonders maken met een paar blaadjes munt, of een aalbessengelei verrijken met een beetje wijn.
  • Werkwijzen en technieken stap voor stap uitgelegd zodat een goed resultaat verzekerd is, het potten vullen, en trucs om een te vloeibare of te dikke confituur te redden.
  • Tips en culinaire adviezen: aalbessenchutney is heerlijk bij wild zwijn en een uienconfituur is de ideale partner voor gebakken ganzenlever.
  • Een apart hoofdstuk boordevol recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts waarin confituren, geleien, jams, marmelades en chutneys een belangrijke rol spelen: parelhoen met een saus met guavemarmelade, een kruidige lamsbout met perenconfituur met lindebloesem.
Met technische tips en 40 nooit eerder gepubliceerde recepten van Christine Ferber.

Christine Ferber is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van confituren. Tot haar bewonderaars horen topchefs als Alain Ducasse en Antoine Westermann.

Normale prijs € 49,95 Speciale prijs € 12,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Marmelades, geleien, chutneys, compotes

Een schatkamer vol ideeën voor het maken en genieten van de lekkerste confituren. Ruim 300 recepten voor 70 soorten vruchten, groenten en bloemen.

Het boek bevat:
  • Makkelijk te maken klassiekers: abrikozenconfituur, appelcompote en sinaasappelmarmelade.
  • Unieke recepten met subtiele combinaties van ingrediënten en smaken: kersenconfituur met munt, anananscompote met witte wijn, perengelei met rozemarijn. Deze maakt u met vruchten in seizoen, met tropische vruchten, bessen, groenten, specerijen en zelfs met bloemen.
  • Allerlei variaties: van een citroengelei iets heel bijzonders maken met een paar blaadjes munt, of een aalbessengelei verrijken met een beetje wijn.
  • Werkwijzen en technieken stap voor stap uitgelegd zodat een goed resultaat verzekerd is, het potten vullen, en trucs om een te vloeibare of te dikke confituur te redden.
  • Tips en culinaire adviezen: aalbessenchutney is heerlijk bij wild zwijn en een uienconfituur is de ideale partner voor gebakken ganzenlever.
  • Een apart hoofdstuk boordevol recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts waarin confituren, geleien, jams, marmelades en chutneys een belangrijke rol spelen: parelhoen met een saus met guavemarmelade, een kruidige lamsbout met perenconfituur met lindebloesem.
Met technische tips en 40 nooit eerder gepubliceerde recepten van Christine Ferber.

Christine Ferber is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van confituren. Tot haar bewonderaars horen topchefs als Alain Ducasse en Antoine Westermann.

Marmelades, geleien, chutneys, compotes

Een schatkamer vol ideeën voor het maken en genieten van de lekkerste confituren. Ruim 300 recepten voor 70 soorten vruchten, groenten en bloemen.

Het boek bevat:

  • Makkelijk te maken klassiekers: abrikozenconfituur, appelcompote en sinaasappelmarmelade.
  • Unieke recepten met subtiele combinaties van ingrediënten en smaken: kersenconfituur met munt, anananscompote met witte wijn, perengelei met rozemarijn. Deze maakt u met vruchten in seizoen, met tropische vruchten, bessen, groenten, specerijen en zelfs met bloemen.
  • Allerlei variaties: van een citroengelei iets heel bijzonders maken met een paar blaadjes munt, of een aalbessengelei verrijken met een beetje wijn.
  • Werkwijzen en technieken stap voor stap uitgelegd zodat een goed resultaat verzekerd is, het potten vullen, en trucs om een te vloeibare of te dikke confituur te redden.
  • Tips en culinaire adviezen: aalbessenchutney is heerlijk bij wild zwijn en een uienconfituur is de ideale partner voor gebakken ganzenlever.
  • Een apart hoofdstuk boordevol recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts waarin confituren, geleien, jams, marmelades en chutneys een belangrijke rol spelen: parelhoen met een saus met guavemarmelade, een kruidige lamsbout met perenconfituur met lindebloesem.
Met technische tips en 40 nooit eerder gepubliceerde recepten van Christine Ferber.

Christine Ferber is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van confituren. Tot haar bewonderaars horen topchefs als Alain Ducasse en Antoine Westermann.

Meer informatie
Aantal pagina's352
MerkGood Cook
Artikelnummer9789073191556
EAN9789073191556
AuteurChristine Ferber
ISBN9789073191556
TaalNederlands
Themagroenten, fruit en salade
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice