Le Garage - 25 jaar Culinair Theater

geen
Wie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in Le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met kopstukken als Harry Mulish, Jeroen Henneman, Adriaan van Dis die bij een goede maaltijd filosofeerden.

Ooit startte Joop Braakhekke samen met zijn levensgezel Wim Nijkamp in 1990 Le Garage. Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam werd het een theatraal spiegelpaleis waar zien was en gezien worden. De 'loop' zat er direct in en het is nooit anders geworden. Culinaire Showbusiness op het hoogste niveau.

Het boek beschrijft Le Garage 25 jaar Culinaire Theater als een instituut van wellevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om innerlijke beschaving. Met beroemde gerechten en evergreens zoals de Pizza Tonijn, de Blauwpootkip van de rotissoire, de Steak Tartare, Rib Eye, Tournedos en de Caesar Salad met de dressing van Daniel Mc Vigger (Bold and the Beautiful) beschrijft het boek een chique laagdrempelig restaurant van klasse. Het restaurant, het publiek, het eten en de wijnen waarvan de bijzondere wijnen van de sommelier van het jaar Edwin Walthaus speciale aandacht verdienen. Le Garage is een instituut, al jaren bij Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Kortom, een boek om te zien en mee gezien te worden.
€ 49,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Wie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in Le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met kopstukken als Harry Mulish, Jeroen Henneman, Adriaan van Dis die bij een goede maaltijd filosofeerden.

Ooit startte Joop Braakhekke samen met zijn levensgezel Wim Nijkamp in 1990 Le Garage. Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam werd het een theatraal spiegelpaleis waar zien was en gezien worden. De 'loop' zat er direct in en het is nooit anders geworden. Culinaire Showbusiness op het hoogste niveau.

Het boek beschrijft Le Garage 25 jaar Culinaire Theater als een instituut van wellevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om innerlijke beschaving. Met beroemde gerechten en evergreens zoals de Pizza Tonijn, de Blauwpootkip van de rotissoire, de Steak Tartare, Rib Eye, Tournedos en de Caesar Salad met de dressing van Daniel Mc Vigger (Bold and the Beautiful) beschrijft het boek een chique laagdrempelig restaurant van klasse. Het restaurant, het publiek, het eten en de wijnen waarvan de bijzondere wijnen van de sommelier van het jaar Edwin Walthaus speciale aandacht verdienen. Le Garage is een instituut, al jaren bij Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Kortom, een boek om te zien en mee gezien te worden.

Wie at er niet, alle grote artiesten der aarde aten in Le Garage: Sting, Mick Jagger, Cecilia Bartoli, Liza Minelli, Lang Lang, Dame Edna, en talloze captains of industry gaven in Le Garage acte de présence. Beroemd is De Herenclub met kopstukken als Harry Mulish, Jeroen Henneman, Adriaan van Dis die bij een goede maaltijd filosofeerden.

Ooit startte Joop Braakhekke samen met zijn levensgezel Wim Nijkamp in 1990 Le Garage. Ontworpen door de vermaarde architect Cees Dam werd het een theatraal spiegelpaleis waar zien was en gezien worden. De 'loop' zat er direct in en het is nooit anders geworden. Culinaire Showbusiness op het hoogste niveau.

Het boek beschrijft Le Garage 25 jaar Culinaire Theater als een instituut van wellevendheid waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral ook om innerlijke beschaving. Met beroemde gerechten en evergreens zoals de Pizza Tonijn, de Blauwpootkip van de rotissoire, de Steak Tartare, Rib Eye, Tournedos en de Caesar Salad met de dressing van Daniel Mc Vigger (Bold and the Beautiful) beschrijft het boek een chique laagdrempelig restaurant van klasse. Het restaurant, het publiek, het eten en de wijnen waarvan de bijzondere wijnen van de sommelier van het jaar Edwin Walthaus speciale aandacht verdienen. Le Garage is een instituut, al jaren bij Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Kortom, een boek om te zien en mee gezien te worden.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkKookboek
Artikelnummer9789491525445
AuteurJoop Braakhekke
ISBN9789491525445
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants, nederlands en vlaams
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice