Lekker vet : alles over olijfolie

Waardering:
100% of 100
Olijfolie is een van de gezondste, oudste en meest tot de verbeelding sprekende oliën. In dit boek komen alle aspecten van de wondere wereld van olijfolie tot leven, van het plukken van de olijven en het persen tot regelgeving en fraude. Het biedt de lezer een kijkje achter de schermen en maakt de technische kanten van olijfolie op een toegankelijke manier inzichtelijk. Prachtige foto's en illustraties alsmede recepten van creatieve Nederlandse koks maken het tot een kleurrijk naslagwerk, onmisbaar in de boekenkast van kenners en leken, foodies en chefs, lifestyleliefhebbers en iedereen die iets heeft met olijfolie.

Gregor Christiaans (Nijmegen, 1966) doorliep de Hogere Hotelschool in Den Haag. Nadat hij in 2003 in Griekenland in de wereld van de olijfolie terechtkwam, richtte hij zijn bedrijf Oliebedrijf op. Hij volgde een opleiding aan de Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva (ONAOO). Daarmee werd Christiaans gecertificeerd olijfolieproever. Tegenwoordig verzorgt hij zelf tal van proeverijen, lezingen, workshops en cursussen over olijfolie in binnen- en buitenland.
€ 22,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Olijfolie is een van de gezondste, oudste en meest tot de verbeelding sprekende oliën. In dit boek komen alle aspecten van de wondere wereld van olijfolie tot leven, van het plukken van de olijven en het persen tot regelgeving en fraude. Het biedt de lezer een kijkje achter de schermen en maakt de technische kanten van olijfolie op een toegankelijke manier inzichtelijk. Prachtige foto's en illustraties alsmede recepten van creatieve Nederlandse koks maken het tot een kleurrijk naslagwerk, onmisbaar in de boekenkast van kenners en leken, foodies en chefs, lifestyleliefhebbers en iedereen die iets heeft met olijfolie.

Gregor Christiaans (Nijmegen, 1966) doorliep de Hogere Hotelschool in Den Haag. Nadat hij in 2003 in Griekenland in de wereld van de olijfolie terechtkwam, richtte hij zijn bedrijf Oliebedrijf op. Hij volgde een opleiding aan de Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva (ONAOO). Daarmee werd Christiaans gecertificeerd olijfolieproever. Tegenwoordig verzorgt hij zelf tal van proeverijen, lezingen, workshops en cursussen over olijfolie in binnen- en buitenland.

Olijfolie is een van de gezondste, oudste en meest tot de verbeelding sprekende oliën. In dit boek komen alle aspecten van de wondere wereld van olijfolie tot leven, van het plukken van de olijven en het persen tot regelgeving en fraude. Het biedt de lezer een kijkje achter de schermen en maakt de technische kanten van olijfolie op een toegankelijke manier inzichtelijk. Prachtige foto's en illustraties alsmede recepten van creatieve Nederlandse koks maken het tot een kleurrijk naslagwerk, onmisbaar in de boekenkast van kenners en leken, foodies en chefs, lifestyleliefhebbers en iedereen die iets heeft met olijfolie.

Gregor Christiaans (Nijmegen, 1966) doorliep de Hogere Hotelschool in Den Haag. Nadat hij in 2003 in Griekenland in de wereld van de olijfolie terechtkwam, richtte hij zijn bedrijf Oliebedrijf op. Hij volgde een opleiding aan de Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva (ONAOO). Daarmee werd Christiaans gecertificeerd olijfolieproever. Tegenwoordig verzorgt hij zelf tal van proeverijen, lezingen, workshops en cursussen over olijfolie in binnen- en buitenland.

Meer informatie
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789090300245
EAN9789090300245
AuteurGregor Christiaans
ISBN9789090300245
Themabasis en naslagwerken
UitgeverOlijfbedrijf
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice