Lisboeta : recepten uit de lichtstad van Portugal

Lissabon, dat in Portugal bekend staat als de Stad van het Licht, heeft zich snel weten op te werken tot één van de populairste Europese bestemmingen voor een lang weekend.

Vanuit zijn liefde voor koken en voor de stad van zijn jeugd presenteert Nuno Mendes 100 fantastische recepten die de gemiddelde Lissabonse dag volgen: van een kleine ontbijtdonut tot een sissende inktvis bij het diner.

Verweven tussen de recepten vindt u levendige verhalen over de stad en zijn fantastische culinaire geschiedenis.

Nuno Mendes groeide op in Lissabon, en werkte in Amerika, Japan, Spanje en London in toprestaurants. In 2015 opende hij zijn eigen restaurant, Taberna do Mercado, waar hij zich richt op het eten en de drank uit zijn geboorteland. Daarnaast schrijft hij een receptencolumn voor The Guardian. The Times noemt Mendes 'the man who makes Portugese food cool'.

€ 30,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Lissabon, dat in Portugal bekend staat als de Stad van het Licht, heeft zich snel weten op te werken tot één van de populairste Europese bestemmingen voor een lang weekend.

Vanuit zijn liefde voor koken en voor de stad van zijn jeugd presenteert Nuno Mendes 100 fantastische recepten die de gemiddelde Lissabonse dag volgen: van een kleine ontbijtdonut tot een sissende inktvis bij het diner.

Verweven tussen de recepten vindt u levendige verhalen over de stad en zijn fantastische culinaire geschiedenis.

Nuno Mendes groeide op in Lissabon, en werkte in Amerika, Japan, Spanje en London in toprestaurants. In 2015 opende hij zijn eigen restaurant, Taberna do Mercado, waar hij zich richt op het eten en de drank uit zijn geboorteland. Daarnaast schrijft hij een receptencolumn voor The Guardian. The Times noemt Mendes 'the man who makes Portugese food cool'.

Lissabon, dat in Portugal bekend staat als de Stad van het Licht, heeft zich snel weten op te werken tot één van de populairste Europese bestemmingen voor een lang weekend.

Vanuit zijn liefde voor koken en voor de stad van zijn jeugd presenteert Nuno Mendes 100 fantastische recepten die de gemiddelde Lissabonse dag volgen: van een kleine ontbijtdonut tot een sissende inktvis bij het diner.

Verweven tussen de recepten vindt u levendige verhalen over de stad en zijn fantastische culinaire geschiedenis.

Nuno Mendes groeide op in Lissabon, en werkte in Amerika, Japan, Spanje en London in toprestaurants. In 2015 opende hij zijn eigen restaurant, Taberna do Mercado, waar hij zich richt op het eten en de drank uit zijn geboorteland. Daarnaast schrijft hij een receptencolumn voor The Guardian. The Times noemt Mendes 'the man who makes Portugese food cool'.

Meer informatie
Aantal pagina's315
MerkVeltman
Artikelnummer9789048316120
EAN9789048316120
ISBN9789048316120
TaalNederlands
UitgeverVeltman
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice