Made in India
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.
In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.
Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.
Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.
Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.
In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.
Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.
Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.
Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.
Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.
In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.
Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.
Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.
Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.
Aantal pagina's | 320 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789059565852 |
EAN | 9789059565852 |
Auteur | Meera Sodha |
ISBN | 9789059565852 |
Taal | Nederlands |
Thema | aziatisch |
Uitgever | Fontaine |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.