Made in India

Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.

In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.

Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.

Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.

Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 33,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.

In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.

Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.

Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.

Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.

Echt Indiaas eten is vers, eenvoudig en boordevol smaak.

In dit boek dient Meera Sodha de gerechten op waarmee ze zelf opgroeide. Anders dan het eten dat we kennen van ons plaatselijke Indiase restaurant, zijn haar gerechten fris en verrassend gemakkelijk en snel te maken.

Meera verzamelde voor haar boek meer dan 130 verrukkelijke recepten afkomstig uit drie generaties. Van Hot chapati's en de volmaakte Lamscurry met kaneel, tot kleurrijke bijgerechten als Raita met granaatappel en munt en zalige desserts als Mango-limoengelei met passievruchten.

Een essentieel boek voor iedereen die van Indiaas eten houdt en niet te veel gedoe in de keuken wil.

Meerha Sodha woont, schrijft en kookt in Londen.

Meer informatie
Aantal pagina's320
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059565852
EAN9789059565852
AuteurMeera Sodha
ISBN9789059565852
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice