Maleisië : recepten uit een familiekeuken

Ontdek meer dan 100 originele familierecepten uit dit deel van Zuidoost-Azië en maak kennis met de geurige en kleurige Maleisische klassiekers. Van 'Kipcurry van de kapitein' en 'Geroerbakte gemengde paddenstoelen met gember en shaoxingwijn' tot 'Chilikrab met gebakken mantou', 'In knoflookboter gebakken garnalen', 'Gekaramelliseerde varkensbuik met sojasaus' en 'Panna cotta met pandan, kokos, mango en ananas'. Al deze beproefde recepten staan garant voor een feest van pittige smaken en spannende texturen.

Ping Coombes groeide op in Maleisië en verhuisde op haar twintigste naar Engeland om daar te gaan studeren. Ze gaat ieder jaar terug naar Maleisië om haar vrienden en familie te bezoeken en elke reis draait om eten. Ping is zo dol op het eten en de smaken van de Maleisische keuken, dat ze er de hele wereld kennis mee wil laten maken. Dat was ook een van de redenen dat ze in 2014 meedeed aan de Britse MasterChef, zodat ze de prachtige keuken van haar geboorteland kon laten zien. En ze won!
€ 25,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Ontdek meer dan 100 originele familierecepten uit dit deel van Zuidoost-Azië en maak kennis met de geurige en kleurige Maleisische klassiekers. Van 'Kipcurry van de kapitein' en 'Geroerbakte gemengde paddenstoelen met gember en shaoxingwijn' tot 'Chilikrab met gebakken mantou', 'In knoflookboter gebakken garnalen', 'Gekaramelliseerde varkensbuik met sojasaus' en 'Panna cotta met pandan, kokos, mango en ananas'. Al deze beproefde recepten staan garant voor een feest van pittige smaken en spannende texturen.

Ping Coombes groeide op in Maleisië en verhuisde op haar twintigste naar Engeland om daar te gaan studeren. Ze gaat ieder jaar terug naar Maleisië om haar vrienden en familie te bezoeken en elke reis draait om eten. Ping is zo dol op het eten en de smaken van de Maleisische keuken, dat ze er de hele wereld kennis mee wil laten maken. Dat was ook een van de redenen dat ze in 2014 meedeed aan de Britse MasterChef, zodat ze de prachtige keuken van haar geboorteland kon laten zien. En ze won!

Ontdek meer dan 100 originele familierecepten uit dit deel van Zuidoost-Azië en maak kennis met de geurige en kleurige Maleisische klassiekers. Van 'Kipcurry van de kapitein' en 'Geroerbakte gemengde paddenstoelen met gember en shaoxingwijn' tot 'Chilikrab met gebakken mantou', 'In knoflookboter gebakken garnalen', 'Gekaramelliseerde varkensbuik met sojasaus' en 'Panna cotta met pandan, kokos, mango en ananas'. Al deze beproefde recepten staan garant voor een feest van pittige smaken en spannende texturen.

Ping Coombes groeide op in Maleisië en verhuisde op haar twintigste naar Engeland om daar te gaan studeren. Ze gaat ieder jaar terug naar Maleisië om haar vrienden en familie te bezoeken en elke reis draait om eten. Ping is zo dol op het eten en de smaken van de Maleisische keuken, dat ze er de hele wereld kennis mee wil laten maken. Dat was ook een van de redenen dat ze in 2014 meedeed aan de Britse MasterChef, zodat ze de prachtige keuken van haar geboorteland kon laten zien. En ze won!

Meer informatie
Aantal pagina's248
MerkVeltman
Artikelnummer9789048314652
EAN9789048314652
AuteurPing Coombes
ISBN9789048314652
Themaaziatisch
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice