Meer meesterlijk brood : van brioche tot bijzondere broodjes

geen

Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek ophoudt. De meester boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt zijn gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen.

En, het allerbelangrijkste, hij geeft een 30-tal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasbrood, kerststol) en zoete en hartige brioches. Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakkers opnieuw bij de hand om hen de kunst van het bakken bij te brengen.

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma 'Heel Holland Bakt'. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger.

€ 20,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek ophoudt. De meester boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt zijn gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen.

En, het allerbelangrijkste, hij geeft een 30-tal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasbrood, kerststol) en zoete en hartige brioches. Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakkers opnieuw bij de hand om hen de kunst van het bakken bij te brengen.

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma 'Heel Holland Bakt'. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger.

Meer meesterlijk brood gaat verder waar Robèrt van Beckhovens eerste boek ophoudt. De meester boulanger geeft in zijn tweede boek nog meer informatie over de broodnodige ingrediënten. Hij verklapt zijn gouden tips om teleurstellingen uit de oven te voorkomen.

En, het allerbelangrijkste, hij geeft een 30-tal nieuwe, originele recepten prijs, zoals recepten met getoerd deeg (croissants), broodjes voor elke gelegenheid (worstenbroodjes, paasbrood, kerststol) en zoete en hartige brioches. Als een ware meester neemt Robèrt de thuisbakkers opnieuw bij de hand om hen de kunst van het bakken bij te brengen.

Robèrt van Beckhoven is landelijk bekend geworden door zijn rol als jurylid in het programma 'Heel Holland Bakt'. Hij heeft het ambacht van bakken van jongs af aan meegekregen. Als enige in Nederland is hij zowel Meester Patissier als Meester Boulanger.

Meer informatie
Aantal pagina's172
MerkKookboek
Artikelnummer9789000346837
AuteurRobert van Beckhoven
ISBN9789000346837
TaalNederlands
Themabroodbakken en ontbijt
UitgeverUnieboek Spectrum
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice