Patévormen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Adelmann patévormen

Adelmann patévorm kopen?
Adelmann heeft al meer dan 90 jaar ervaring met het maken van producten voor het zelf maken van paté. De aluminium en gietaluminium paté-vormen hebben een optimale warmtegeleiding, waardoor uw paté gelijkmatig gaart. De deksel zet met behulp van een gespannen veer druk op de inhoud. Als u de deksel niet gebruikt, kunt u de vorm ook voor cake gebruiken.
Adelmann patévormen bij kookwinkel Oldenhof
Afhankelijk van de hoeveelheid paté die u per keer wilt maken kunt u een vorm uitkiezen. Daarnaast heeft u de keuze uit een vorm van gietaluminium of roestvrij staal. U kunt de patévormen vinden in onze kookwinkels en in onze webshop. Online bestellingen worden vanaf een bestelbedrag van € 30,00 gratis verzonden. Wilt u advies over het kopen van een patévorm? Neem dan contact op met onze klantenservice of spreek een van onze medewerkers aan in de winkel.