Demeyere sfeerfoto

Alaskan Maker

De schorten, tassen en haardhoutdragers van Alaskan Maker worden stuk voor stuk geproduceerd in Frankrijk. Bekijk de stoere producten van Alaskan Maker en vind het ideale cadeau.
 
Demeyere koekenpan
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Koekenpanmaterialen

Cadeaus voor jarenlang plezier

26-11-2019, Door: Annerie

Cadeaus voor jarenlang plezier

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Alaskan Maker

Alaskan Maker kopen?
Het stoere merk Alaskan Maker maakt sinds 2017 hun moderne versie van het keukenschort. Door middel van crowdfunding weten ze bijdragen te verzamelen voor het creëeren van tassen en schorten voor professionals. In 2018 presenteren ze hun nieuwe producten op de Maison & Objet beurs in Parijs en vanuit daar groeien ze steeds verder en sneller tot het bedrijf dat het nu is. 
 
Alaskan Maker bij kookwinkel Oldenhof
Voor een ruim assortiment Alaskan Maker bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Zowel in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht als online vindt u een ruime keuze aan schorten, tassen en haardhoutdragers van Alaskan Maker. De producten van Alaskan Maker bestelt u eenvoudig online op www.kookwinkel.nl. Wenst u meer informatie over de producten van Alaskan Maker? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of neem telefonisch contact op met onze klantenservice.