AMT Gastroguss

AMT Gastroguss

De pannen van AMT Gastroguss worden ook wel de beste pan ter wereld genoemd. Het bedrijf is continu op zoek naar manieren om het productieproces te optimaliseren met als doel het ontwerpen van de ultieme pan. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie AMT Gastroguss pannen in alle soorten en maten.
AMT Gastroguss

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

AMT Gastroguss

AMT Gastroguss kopen?
AMT Gastroguss is een innovatief merk met een missie: het vervaardigen van de beste pan ter wereld. Het bedrijf is continu op zoek naar manieren om het productieproces te optimaliseren met als doel het ontwerpen van de ultieme pan. Iedere stap van het productieproces van de AMT Gastroguss pannen wordt nauwkeurig in de gaten gehouden, van het ontwerp tot het uiteindelijke product. Bij het ontwerpen werkt AMT samen met chef-koks om hun producten geschikt te maken voor het intensieve en veelzijdige gebruik in de professionele keuken. De pannen van AMT Gastroguss slepen vele prijzen in de wacht. Zo bekroont VKD, de grootste Duitse vereniging van chef-koks, de pannen tot ‘’s werelds beste pan’.
AMT Gastroguss bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie AMT Gastroguss pannen. Vele koekenpannen in de collectie zijn te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Een aantal pannen zijn zelfs voorzien van een afneembare greep, waardoor de pannen ook geschikt zijn voor gebruik in de oven. Naast koekenpannen bieden wij u ook woks met een platte bodem, tevens geschikt voor gebruik op inductie, crêpepannen, sauteerpannen, stoompannen, vispannen en grillpannen. De collectie van AMT Gastroguss vindt u natuurlijk op www.kookwinkel.nl én in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Wij geven u graag advies over de pannen om de juiste pan voor u te vinden.