ASA Selection servies

ASA Selection

Het Duitse ASA selection staat bekend om zijn simpele maar krachtige design. Bij kookwinkel Oldenhof kunt u onder andere terecht voor bekers, mokken kommen en ander servies.
ASA Selection placemats

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

ASA Selection servies

ASA Selection servies kopen?
Tegenwoordig vindt u ASA Selection serviezen, bestek, textiel en andere woonaccessoires in 80 landen wereldwijd. Dat begon in 1976, toen Yvonne Schubkegel ASA Selection oprichtte in Höhr-Grenzhausen in Duitsland. Met gevoel voor innovatie, unieke designs, moderne vormen en hedendaagse trends is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken in de designindustrie. De basis voor het succes van ASA Selection is hun filosofie ‘Eenvoudige dingen zijn mooi – het mooi zit in de eenvoudigheid’. Door de jaren heen creëren de ontwerpers van ASA Selection authentieke series zoals de bekende à table en Grande series – simpele vormen met aandacht voor functionaliteit en kwaliteit.
ASA Selection servies bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie ASA Selection servies, bestek, placemats en accessoires. In de tijdloze à table serie vindt u schalen, kommen, borden, espressokoppen en tafelaccessoires. Deze bekende serie van ASA Selection baseert zich op een modern, elegant wit design met een ruime keuze in producten die goed bij elkaar passen. Ook de Grande serie kenmerkt zich door een simpele vormgeving met een luxe uitstraling. Geïnspireerd door het mediterrane ‘la dolce vita’ maakt dat deze serie een ware eye-catcher op tafel is. U vindt ons ASA Selection assortiment in onze kookwinkels en online via www.kookwinkel.nl, waar onze collega’s u graag te woord staan voor vragen en advies.