Bahne sfeerfoto

Bahne

Het bijzonder Deense servies van Bahne is een echte eye-cahtcher op iedere tafel. Omdat het handgemaakt wordt is ieder onderdeel uniek. Naast de borden, kommen en bekers zijn de vergieten van Bahne ook prachtig en functioneel.
Bahne introbeeld

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bahne

Bahne kopen?
Het begon 50 jaar geleden in Slagelse, waar Bahne werd opgericht door Ellen en Jørgen Bahne Sørensen. Bahne wil met hun producten de mensen een ‘welkom thuis’ gevoel geven en streeft vijf belangrijke waarden na; ‘Honesty’, ‘Teamwork’, ‘Professional’, ‘Joy’ en ‘Performance’. Het bedrijf werkt met diverse ontwerpers samen als Margit Brandt en Rasmus Larsson. Het aardewerken servies van Bahne wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig keramiek. Door dit proces kan het voorkomen dat er kleine verschillen in vorm en kleur aanwezig zijn tussen de diverse onderdelen van het servies. Dat is wat dit servies met warme kleuren uniek maakt.
Bahne bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie Bahne producten. Van aardewerken borden en mokken tot stalen vergieten en houten kommen. Het Bahne servies straalt direct warmte uit. Het aardewerk is tevens goed te combineren met het donkere houten servies. Het aardewerken servies is vaatwasmachinebestendig, de houten onderdelen dient u met de hand te reinigen en goed te laten drogen. Wilt u meer weten over het Bahne servies of het servies in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Via www.kookwinkel.nl bestelt u onze Bahne producten eenvoudig en snel.