Alle Bahne

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bahne

Bahne kopen?
Het begon 50 jaar geleden in Slagelse, waar Bahne werd opgericht door Ellen en Jørgen Bahne Sørensen. Bahne wil met hun producten de mensen een ‘welkom thuis’ gevoel geven en streeft vijf belangrijke waarden na; ‘Honesty’, ‘Teamwork’, ‘Professional’, ‘Joy’ en ‘Performance’. Het bedrijf werkt met diverse ontwerpers samen als Margit Brandt en Rasmus Larsson. Het aardewerken servies van Bahne wordt met de hand vervaardigd van hoogwaardig keramiek. Door dit proces kan het voorkomen dat er kleine verschillen in vorm en kleur aanwezig zijn tussen de diverse onderdelen van het servies. Dat is wat dit servies met warme kleuren uniek maakt.
Bahne bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie Bahne producten. Van aardewerken borden en mokken tot stalen vergieten en houten kommen. Het Bahne servies straalt direct warmte uit. Het aardewerk is tevens goed te combineren met het donkere houten servies. Het aardewerken servies is vaatwasmachinebestendig, de houten onderdelen dient u met de hand te reinigen en goed te laten drogen. Wilt u meer weten over het Bahne servies of het servies in het echt bewonderen? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Via www.kookwinkel.nl bestelt u onze Bahne producten eenvoudig en snel.