Alle Bamix

Producten 33-33 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Alle Bamix producten

Bamix kopen?
De uitvinding van de Bamix staafmixer in 1950 te Zwitserland was een kleine revolutie. U kunt de mixer namelijk gelijk in de pan of bak gebruiken waar het eten in bereid wordt, in plaats van in een aparte keukenmachine. De naam Bamix stamt van de functies die deze mixer heeft: "Battre et Mixer", kloppen en mixen. Deze handmixer is al snel een succes en niet meer weg te denken uit de professionele en hobbykeuken. Naast krachtige Bamix staafmixer waar u makkelijk noten mee maalt of pesto maakt, kunt u de mixer ook uitbreiden met verschillende accessoires, om zo van uw staafmixer een foodprocessor te maken.
Bamix collectie bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit verschillende Bamix staafmixers. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen uit verschillende kleuren en wattage. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om uw Bamix staafmixer uit te breiden met verschillende Bamix accessoires. Alle producten van Bamix zijn BPA vrij. U kunt de Bamix aanschaffen in één van onze kookwinkels of u kunt gemakkelijk online bestellen. Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een bestelbedrag van € 30,00 of hoger.