Benriner sfeerfoto

Benriner

Groenten snijden in plakken of in slierten? Daarvoor bent u bij Benriner aan het juiste adres. Met de mandolines en spiraalsnijders snijdt u groenten in een handomdraai. Ook te koop bij Oldenhof: reservemessen. Zo kunt u nog jaren vooruit met uw Beriner mandoline.
 
Benriner introbeeld
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Benriner

Benriner kopen?
De eerste Benriner mandoline werd in 1940 ontworpen door Uyuki Yamamoto; vijf jaar later richtte hij het gelijknamige bedrijf op in Iwakuni City Japan. De eerste mandoline werd van hout gemaakt en vooral door hotels en restaurants gebruikt. Vanaf 1969 werden de eerste mandolines van kunststof gemaakt en daarmee werd de Benriner populairder en toegankelijker voor huishoudelijk gebruik. Met deze groeiende sector van gebruikers in gedachte werd de Japanse mandoline verder ontwikkeld: de mandoline werd van lichtere materialen gemaakt en eenvoudiger bedienbaar, zo werden een opvangbak en een vingerbeschermer geïntroduceerd. Bovendien worden de messen van hoogwaardig Japans staal gemaakt zodat u groenten en fruit flinterdun kunt snijden. Vandaag de dag is de Japanse Benriner mandoline al meer dan 50 jaar wereldwijd bekend voor zijn precisie en kwaliteit.
Benriner bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof mag de Benriner mandoline niet ontbreken. In onze kookwinkels en via www.kookwinkel.nl vindt u ons aanbod van Benriner Japanse mandolines, spiraalsnijders en reservemessen. Met een Benriner mandoline snijdt u eenvoudig en snel groenten en fruit in gelijkmatige plakjes of reepjes van verschillende dikten: de snijdikte van het mes is traploos verstelbaar. Uiteraard beschermt u uw vingers met de bijgeleverde vingerbeschermer en heeft elke mandoline een stevige handgreep voor meer grip. De spiraalsnijders van Benriner gebruikt u voor het snijden van groenten en fruit in slierten. Ook de spiraalsnijders zijn voorzien van verschillende soorten messen waarvan u de snijdikte kunt aanpassen. Voor vragen en advies over de Benriner producten staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels en via onze klantenservice.