Alle Benriner

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Benriner

Benriner kopen?
De eerste Benriner mandoline werd in 1940 ontworpen door Uyuki Yamamoto; vijf jaar later richtte hij het gelijknamige bedrijf op in Iwakuni City Japan. De eerste mandoline werd van hout gemaakt en vooral door hotels en restaurants gebruikt. Vanaf 1969 werden de eerste mandolines van kunststof gemaakt en daarmee werd de Benriner populairder en toegankelijker voor huishoudelijk gebruik. Met deze groeiende sector van gebruikers in gedachte werd de Japanse mandoline verder ontwikkeld: de mandoline werd van lichtere materialen gemaakt en eenvoudiger bedienbaar, zo werden een opvangbak en een vingerbeschermer geïntroduceerd. Bovendien worden de messen van hoogwaardig Japans staal gemaakt zodat u groenten en fruit flinterdun kunt snijden. Vandaag de dag is de Japanse Benriner mandoline al meer dan 50 jaar wereldwijd bekend voor zijn precisie en kwaliteit.
Benriner bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof mag de Benriner mandoline niet ontbreken. In onze kookwinkels en via www.kookwinkel.nl vindt u ons aanbod van Benriner Japanse mandolines, spiraalsnijders en reservemessen. Met een Benriner mandoline snijdt u eenvoudig en snel groenten en fruit in gelijkmatige plakjes of reepjes van verschillende dikten: de snijdikte van het mes is traploos verstelbaar. Uiteraard beschermt u uw vingers met de bijgeleverde vingerbeschermer en heeft elke mandoline een stevige handgreep voor meer grip. De spiraalsnijders van Benriner gebruikt u voor het snijden van groenten en fruit in slierten. Ook de spiraalsnijders zijn voorzien van verschillende soorten messen waarvan u de snijdikte kunt aanpassen. Voor vragen en advies over de Benriner producten staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels en via onze klantenservice.