Alle Benriner

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Benriner

Benriner kopen?
De eerste Benriner mandoline werd in 1940 ontworpen door Uyuki Yamamoto; vijf jaar later richtte hij het gelijknamige bedrijf op in Iwakuni City Japan. De eerste mandoline werd van hout gemaakt en vooral door hotels en restaurants gebruikt. Vanaf 1969 werden de eerste mandolines van kunststof gemaakt en daarmee werd de Benriner populairder en toegankelijker voor huishoudelijk gebruik. Met deze groeiende sector van gebruikers in gedachte werd de Japanse mandoline verder ontwikkeld: de mandoline werd van lichtere materialen gemaakt en eenvoudiger bedienbaar, zo werden een opvangbak en een vingerbeschermer geïntroduceerd. Bovendien worden de messen van hoogwaardig Japans staal gemaakt zodat u groenten en fruit flinterdun kunt snijden. Vandaag de dag is de Japanse Benriner mandoline al meer dan 50 jaar wereldwijd bekend voor zijn precisie en kwaliteit.
Benriner bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof mag de Benriner mandoline niet ontbreken. In onze kookwinkels en via www.kookwinkel.nl vindt u ons aanbod van Benriner Japanse mandolines, spiraalsnijders en reservemessen. Met een Benriner mandoline snijdt u eenvoudig en snel groenten en fruit in gelijkmatige plakjes of reepjes van verschillende dikten: de snijdikte van het mes is traploos verstelbaar. Uiteraard beschermt u uw vingers met de bijgeleverde vingerbeschermer en heeft elke mandoline een stevige handgreep voor meer grip. De spiraalsnijders van Benriner gebruikt u voor het snijden van groenten en fruit in slierten. Ook de spiraalsnijders zijn voorzien van verschillende soorten messen waarvan u de snijdikte kunt aanpassen. Voor vragen en advies over de Benriner producten staan onze collega’s u graag te woord in onze kookwinkels en via onze klantenservice.