Berkel sfeerfoto

Berkel

Berkel snijmachines zijn zeer stil en stabiel en door de afgeronde hoeken eenvoudig hygiënisch schoon te houden. Voor de vervaardiging van de Berkel schuinsnijders worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Niet voor niets zijn de Berkel snijmachines zeer geliefd bij professionals.
Berkel

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Berkel

Berkel snijmachines
Berkel snijmachines zijn wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, precisie en veiligheid, verpakt in een elegant ontwerp. Elk onderdeel van de Berkel snijmachines wordt met de hand vervaardigd en afgewerkt om een zo mooi mogelijke snijmachine te creëren die de perfecte snede kan garanderen: een snede met minimaal snijverlies en gelijkmatige dunne plakken. De bekendste en meest iconische machines uit het assortiment van Berkel zijn nog altijd de vliegwielsnijmachines. Berkel maakt ook elektrische snijmachines. De machines uit de serie ‘Red Line’ en ‘Home Line’ zijn professionele machines ontworpen voor thuisgebruik. Ze zijn stijlvol, lichtgewicht en beschikken over de beste professionele eigenschappen.
Berkel bij kookwinkel Oldenhof
Naast snijmachines heeft Berkel zijn passie en kennis over snijden ook doorgevoerd in een unieke collectie messen, handgesmeed door de beste Italiaanse ambachtslieden. Alle details zorgen voor een krachtige beleving; het lemmet van Duits staal, heften uitgevoerd in de meest bijzondere materialen en een exclusief design. Daarnaast heeft kookwinkel Oldenhof ook accessoires van Berkel in het assortiment, zoals snijplanken en messenblokken. Bestel uw Berkel snijmachines, messen en accessoires gemakkelijk en snel op www.kookwinkel.nl.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Hardheid
Prijs
Reiniging