Bertazzoni sfeerfoto

Bertazzoni

Het familiebedrijf Bertazzoni maakt sinds het eind van de 19e eeuw fornuizen. Het bedrijf begon met op hout gestookte circulatiefornuizen. Halverwege de 20e eeuw kwamen hiervoor de gasgestookte exemplaren in de plaats. Het bedrijf volgt nog immer de principes van tijdloos, technische precisie en hoogwaardige kwaliteit.
Bertazzoni sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bertazzoni

Bertazzoni kopen?
Het Italiaanse familiebedrijf Bertazzoni maakt sinds het eind van de 19e eeuw fornuizen. Het bedrijf begon met op hout gestookte circulatiefornuizen. Halverwege de 20e eeuw kwamen hiervoor de gasgestookte exemplaren in de plaats. Het bedrijft volgt nog altijd de principes van tijdloos, technische precisie en hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets zijn de fornuizen van Bertazzoni wereldwijd zeer geliefd!
Bertazzoni bij kookwinkel Oldenhof
Voor een fornuis van Bertazzoni bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. In onze collectie bieden wij op dit moment het Bertazzoni Master gasfornuis. Dit gasfornuis is vervaardigd van roestvrij staal en voorzien van gasgeventileerde oven, elektrische grill en zes kookpitten. Uiteraard kunnen wij naast dit model ieder ander fornuis van Bertazzoni leveren. Wij adviseren u graag over de Bertazzoni fornuizen tijdens een persoonlijke afspraak in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.