Espressomachines

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bezzera espressomachines

Bezzera espressomachine kopen?
In 1906 toont Bezzera op de internationale beurs van Milaan een absolute noviteit: ’s werelds eerste automatische ‘espresso’ koffiemachine. In 1901 bedacht Luigi Bezzera deze revolutionaire manier van koffiezetten en ontwikkelde de machine die erbij hoort: de espressomachine. Sindsdien heeft de Italiaanse traditie van de espresso over de hele wereld navolging gevonden. Oldenhof importeert de modernste handmatige espressomachines van Bezzera, gemaakt met de beste onderdelen in de Bezzera fabriek bij Milaan.
Bezzera espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment Bezzera espressomachines. Van wat eenvoudigere modellen tot meer professionele machines met een vaste wateraansluiting. In iedere prijsklasse vindt u bij ons wel een Bezzera espressomachine. Ook voor een Bezzera bonenmolen en Bezzera accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over de Bezzera espressomachines? Onze koffiespecialisten staan in onze kookwinkels voor u klaar om u te adviseren en espresso te laten proeven gezet met een Bezzera. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.