Espressomachines

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Bezzera espressomachines

Bezzera espressomachine kopen?
In 1906 toont Bezzera op de internationale beurs van Milaan een absolute noviteit: ’s werelds eerste automatische ‘espresso’ koffiemachine. In 1901 bedacht Luigi Bezzera deze revolutionaire manier van koffiezetten en ontwikkelde de machine die erbij hoort: de espressomachine. Sindsdien heeft de Italiaanse traditie van de espresso over de hele wereld navolging gevonden. Oldenhof importeert de modernste handmatige espressomachines van Bezzera, gemaakt met de beste onderdelen in de Bezzera fabriek bij Milaan.
Bezzera espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment Bezzera espressomachines. Van wat eenvoudigere modellen tot meer professionele machines met een vaste wateraansluiting. In iedere prijsklasse vindt u bij ons wel een Bezzera espressomachine. Ook voor een Bezzera bonenmolen en Bezzera accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over de Bezzera espressomachines? Onze koffiespecialisten staan in onze kookwinkels voor u klaar om u te adviseren en espresso te laten proeven gezet met een Bezzera. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.