Header Bialetti

Bialetti

Met de Bialetti mokapot bereidt u de traditionele sterke koffie op het fornuis. De mokapot is vervaardigd uit aluminium en is verkrijgbaar in diverse maten. Vul uw Bialetti mokapot met versgemalen bonen en zet deze op het fornuis om authentieke koffie te bereiden.
Bialetti sfeer

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Bialetti

Bialetti kopen?
Gebruik de Bialetti mokapot voor het bereiden van traditionele sterke koffie op uw fornuis. De Bialetti mokapotten zijn vervaardigd uit aluminium en bestaan voor verschillende aantallen kopjes koffie. Vul uw Bialetti mokapot met versgemalen bonen en water en zet deze op het fornuis om authentieke koffie te bereiden. Zodra het water kookt borrelt dit omhoog, door de koffie, naar de ruimte bovenin de mokapot. De mokapotten van Bialetti geven u de mogelijkheid om voortaan thuis een authentieke kop koffie te bereiden!
Bialetti bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een ruim assortiment Bialetti mokapotten aan. In ons assortiment vindt u diverse series zoals de Brikka, Kitty, Crystal, Musa en Venus. De Bialetti mokapotten zijn te verkrijgen voor het bereiden van slechts 1 kop koffie tot het bereiden van 18 koppen koffie. De mokapotten zijn voorzien van een handig schenktuitje waarmee u de verse espresso direct voor uw gasten inschenkt. Bestel uw Bialetti mokapot eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering bij u aan huis! Wenst u advies over de mokapotten van Bialetti? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
Filteren
Filteren
Categorie
Serie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Koffievorm
Reiniging