Moka Express

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bialetti Moka Express

Bialetti Moka Express kopen?
De Moka Express zit al sinds 1933 in het assortiment van Bialetti. De kunstige 8 hoekige vormgeving van deze moka pot ziet u terug in menig Italiaans huishouden. De techniek achter de moka pot is simpel maar doeltreffend: Door de pot op het vuur te verarmen zet de lucht in het waterreservoir uit en duwt het water door een filter en gemalen koffie, naar een koffiereservoir. Op deze manier zet u in een handomdraai koffie die bijzonder vol en aromatisch smaakt. De Moka Express wordt nog al eens verward met een percolator. De zetmethode van een percolator verschilt echter enigszins van een Moka Pot. De Moka Express kan gebruikt worden op elke warmtebron, behalve inductie.
Bialetti Moka Express bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke kop koffie uit de Bialetti Moka Express. U kunt, afhankelijk van hoeveel koffie u per keer wenst te zetten, een formaat moka pot uitkiezen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Bialetti filtersets. Door de filters van uw Moka Express regelmatig te vervangen, verzekert u uzelf van heerlijk verse en smaakvolle koffie. Natuurlijk verkopen wij ook koffiebonen en filtermalingen speciaal voor het zetten van koffie met uw Moka Express. Kom langs in één van onze kookwinkels, of bestel uw Bialetti Moka Express gemakkelijk online. Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf een bestelbedrag van € 30,00.