Bielmeier

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Bielmeier

Bielmeier apparaten kopen?
Het merk Bielmeier is meer dan 35 jaar geleden opgericht en is nog altijd een familiebedrijf. Deze relatief kleine leverancier is begonnen als een handelaar in witgoed en klein-huishoudelijke apparatuur, maar heeft haar activiteiten uitgebreid met de productie van apparaten. Bielmeier staat bekend om de kwaliteitsproducten die zij leveren. Het merk is bezig om de producten die zijn maken steeds verder te verbeteren om een goede gebruikerservaring te waarborgen. Ondanks de geringe grootte van het bedrijf weet Bielmeier haar afzetmarkt steeds verder uit te breiden. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u producten van deze leverancier.
Bielmeier apparatuur bij kookwinkel Oldenhof
Van het merk Bielmeier verkoopt kookwinkel Oldenhof twee modellen automatische broodbakmachines. Het grote voordeel dat deze machines hebben is dat zij u bijna al het werk van het brood bakken uit handen nemen. U doet de ingrediënten in de mengbak, kies een programma en de machine kneedt, laat rijzen, kneedt weer en bakt. Hierdoor kunt u op een gemakkelijke manier zelf uw eigen brood bakken. Naast brood zijn de broodbakmachines van Bielmeier door hun uitgebreide programmatuur geschikt voor het verwerken van verschillende andere producten. De meest krachtige van de twee machines heeft de optie om twee kleinere broden tegelijkertijd te bakken. Kijk voor meer informatie over de Automatische broodbakmachines van Bielmeier op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.