Bitz sfeerfoto

Bitz

Borden, schalen, bekers, bij kookwinkel Oldenhof bieden wij u een grote collectie Bitz producten aan. Het servies is gebaseerd op Scandinavische kleuren en materialen met Aziatische tradities.
Bitz

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bitz

Bitz kopen?
Het serviesmerk Bitz is ontworpen door Christian Bitz vanuit zijn passie voor een gezonde levensstijl. Christian combineert in zijn servies een mooi design met de focus op gezondheid. Dankzij de structuren in het materiaal van het servies gelooft Christian Bitz dat ieder gerecht een bijzondere belevenis wordt, waardoor mensen bewuster omgaan met eten. Het servies van Bitz omvat zowel borden en schalen, maar wijkt ook uit tot ijsblokjesvormen en glaswerk. De kleuren die gebruikt zijn, zijn geïnspireerd op Scandinavische kleuren en materialen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Bitz servies, glaswerk en bestek.
Bitz bij kookwinkel Oldenhof
Borden, schalen, kommen en mokken. Een grote collectie van het Scandinavische merk Bitz vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Het servies is geïnspireerd op Scandinavische kleuren en materialen, gecombineerd met Aziatische tradities. Ontstaan vanuit een passie voor een gezonde levensstijl. Naast servies bieden wij uw ook Bitz glaswerk, ijsblokjesvormen en wijnkoelers. Meer weten over het servies van Bitz? Bezoek één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle voor vragen of advies. Natuurlijk staan wij ook via onze klantenservice voor u klaar.