BK

BK

Bij het ontwikkelen van een nieuw product staat bij BK de functionaliteit altijd hoog in het vaandel. BK pannen moeten te gebruiken zijn op alle warmtebronnen en zonder problemen in de oven, vriezer of afwasmachine geplaatst kunnen worden.
 
BK
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

BK

BK kopen?
In 1851 begon Hendrik Berk (BK) melkbussen, potten, pannen en kookgerei te maken in opdracht van particulieren en bedrijven. Sinds het begin staat bij BK de functionaliteit van het product voorop. Zo moeten de pannen van BK te gebruiken zijn op alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven. De pannen van BK zijn ook geschikt voor reiniging in de afwasmachine en gebruik in de vriezer. Naast de bekende BK pannen maakt BK diverse pannenseries, koksmessen, keukengerei en bestek.
BK bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer ruim assortiment BK producten aan. In ons assortiment vindt u zowel losse BK pannen maar ook pannensets van diverse series zoals BK Q-linair, BK Conical en BK Easy Basic. Naast de pannen van BK kunt u bij ons ook terecht voor fluitketels en diverse bestekseries. Voor een snelle levering bij u aan huis bestelt u de producten van BK eenvoudig online op www.kookwinkel.nl. Wenst u persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht of neem contact op met onze klantenservice.