Pannensets

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

BK pannensets

Een BK pannenset kopen
De Nederlandse BK pannensets staan garant voor kwaliteit. De aluminium capsulebodem van deze pannen zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding en spreiding. De pannen beschikken ook over een maataanduiding aan de binnenkant van de pan, zodat u gemakkelijk vloeistoffen kunt afmeten. De pannen van roestvrij staal ziet u terug in menig keukenkastje. Het is dan ook niet voor niets dat BK sinds 1951 het predicaat ‘koninklijk’ mag voeren.
BK pannensets bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende pannensets van BK. De pannenset BK Premium Plus heeft glazen deksels met twee verschillende groottes gaten waardoor u de etenswaren kunt afgieten via de schenktuit. De meest uitgebreide serie pannensets is de serie Conical. Deze pannen zijn, zoals de naam al suggereert, conisch van vorm. Deze pannen zijn te koop met metalen grepen of kunststoffen koudgrepen. Daarnaast kunt u kiezen voor glazen deksels of stalen deksels. De luxe uitvoering van de Conical serie heeft een glanzend gepolijste buitenzijde. Het prijswinnend ontwerp van de Q-linair Master serie is gemakkelijk om mee te werken. Het deksel van deze pannen is zo gemaakt dat het op de plek blijft hangen wanneer u de het een kwartslag draait. Hierdoor heeft u twee handen vrij om de pan af te gieten. Deze serie is ook te koop met zowel stalen als glazen deksels. Kijk voor ons assortiment BK pannensets op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.