Pannensets

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

BK pannensets

Een BK pannenset kopen
De Nederlandse BK pannensets staan garant voor kwaliteit. De aluminium capsulebodem van deze pannen zorgt voor een gelijkmatige warmtegeleiding en spreiding. De pannen beschikken ook over een maataanduiding aan de binnenkant van de pan, zodat u gemakkelijk vloeistoffen kunt afmeten. De pannen van roestvrij staal ziet u terug in menig keukenkastje. Het is dan ook niet voor niets dat BK sinds 1951 het predicaat ‘koninklijk’ mag voeren.
BK pannensets bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende pannensets van BK. De pannenset BK Premium Plus heeft glazen deksels met twee verschillende groottes gaten waardoor u de etenswaren kunt afgieten via de schenktuit. De meest uitgebreide serie pannensets is de serie Conical. Deze pannen zijn, zoals de naam al suggereert, conisch van vorm. Deze pannen zijn te koop met metalen grepen of kunststoffen koudgrepen. Daarnaast kunt u kiezen voor glazen deksels of stalen deksels. De luxe uitvoering van de Conical serie heeft een glanzend gepolijste buitenzijde. Het prijswinnend ontwerp van de Q-linair Master serie is gemakkelijk om mee te werken. Het deksel van deze pannen is zo gemaakt dat het op de plek blijft hangen wanneer u de het een kwartslag draait. Hierdoor heeft u twee handen vrij om de pan af te gieten. Deze serie is ook te koop met zowel stalen als glazen deksels. Kijk voor ons assortiment BK pannensets op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.