Q-linair Master

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

BK Q-linear Master

BK Q-linear Master kopen?
De BK pannen uit de Q-linear master lijn hebben meerdere design awards gewonnen. En niet zonder reden, de pannen ziteen zeer vernuftig in elkaar. Dankzij de hoge body kunt u gemakkelijk grote porties bereiden en dankzij de hoog geplaatste grepen zijn de pannen gemakkelijk te pakken én te stapelen. De deksels kunnen vergrendeld worden onder de grepen, zodat u gemakkelijk kunt afgieten. Ten slotte zorgt de ingekapselde sandwichbodem voor een snelle opwarming en uitstekende warmteverdeling.
De BK Q-linear Master bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor zowel pannensets als losse pannen uit de Q-linear Master serie van BK. U heeft de keuze uit RVS deksels of glazen deksels. De glazen deksels zorgen er voor dat u het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. Wilt u de pannen vóór aankoop in het echt zien? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Wilt u de pannen online bestellen? U kunt zelf uw bezorgmoment kiezen, of er voor kiezen om uw bestelling te laten leveren bij een pick up point.