Q-linair Master

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

BK Q-linear Master

BK Q-linear Master kopen?
De BK pannen uit de Q-linear master lijn hebben meerdere design awards gewonnen. En niet zonder reden, de pannen ziteen zeer vernuftig in elkaar. Dankzij de hoge body kunt u gemakkelijk grote porties bereiden en dankzij de hoog geplaatste grepen zijn de pannen gemakkelijk te pakken én te stapelen. De deksels kunnen vergrendeld worden onder de grepen, zodat u gemakkelijk kunt afgieten. Ten slotte zorgt de ingekapselde sandwichbodem voor een snelle opwarming en uitstekende warmteverdeling.
De BK Q-linear Master bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor zowel pannensets als losse pannen uit de Q-linear Master serie van BK. U heeft de keuze uit RVS deksels of glazen deksels. De glazen deksels zorgen er voor dat u het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden. Wilt u de pannen vóór aankoop in het echt zien? Kom dan langs in één van onze kookwinkels. Wilt u de pannen online bestellen? U kunt zelf uw bezorgmoment kiezen, of er voor kiezen om uw bestelling te laten leveren bij een pick up point.