Bonavita sfeerfoto

Bonavita

Van koffiezetapparaten tot producten voor het zetten van slowcoffee, zoals een precisieweegschaal, waterkokers en opschenkketels. Met de producten van Bonavita zet u thuis de perfecte kop koffie of thee.
Bonavita sfeerfoto

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Bonavita

Bonavita kopen?
Bonavita richt zich op het produceren van gereedschappen voor het zetten van de perfecte kop koffie of thee. Door onderzoek, praktijktesten en proefsessies is er een assortiment ontstaan dat garant staat voor een goede kop koffie met een constante kwaliteit. Bijzonder in de Bonavita collectie zijn de ketels en elektrische waterkokers met een schenktuit in de vorm van een ganzennek. Door de vorm van de tuit heeft u volledige controle over het opschenken van water wanneer u slowcoffee bereidt. De waterkokers zijn digitaal in te stellen zodat het water op de juiste temperatuur gebracht wordt voor de perfecte kop koffie of thee. Alle producten van Bonavita vindt u bij kookwinkel Oldenhof.
Bonavita bij kookwinkel Oldenhof
Het grootste assortiment Bonavita vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Naast producten voor slowcoffee vindt u bij ons ook klassieke koffiezetapparaten van Bonavita. Deze zijn voorzien van een roestvrijstalen thermoskan en hebben een moderne vormgeving. Met de voorinfusiefunctie krijgt de gemalen koffie de tijd om eerst te wellen, voordat het water met de optimale temperatuur over de koffie wordt gesprenkeld. Tenslotte zijn er nog diverse accessoires zoals een glazen theepot, koffiekannen, opschenkketels en weegschalen. Voor het beste advies over Bonavita komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Geschikt voor
Reiniging

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder