Bonavita sfeerfoto

Bonavita

Van koffiezetapparaten tot producten voor het zetten van slowcoffee, zoals een precisieweegschaal, waterkokers en opschenkketels. Met de producten van Bonavita zet u thuis de perfecte kop koffie of thee.
Bonavita sfeerfoto

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Bonavita

Bonavita kopen?
Bonavita richt zich op het produceren van gereedschappen voor het zetten van de perfecte kop koffie of thee. Door onderzoek, praktijktesten en proefsessies is er een assortiment ontstaan dat garant staat voor een goede kop koffie met een constante kwaliteit. Bijzonder in de Bonavita collectie zijn de ketels en elektrische waterkokers met een schenktuit in de vorm van een ganzennek. Door de vorm van de tuit heeft u volledige controle over het opschenken van water wanneer u slowcoffee bereidt. De waterkokers zijn digitaal in te stellen zodat het water op de juiste temperatuur gebracht wordt voor de perfecte kop koffie of thee. Alle producten van Bonavita vindt u bij kookwinkel Oldenhof.
Bonavita bij kookwinkel Oldenhof
Het grootste assortiment Bonavita vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Naast producten voor slowcoffee vindt u bij ons ook klassieke koffiezetapparaten van Bonavita. Deze zijn voorzien van een roestvrijstalen thermoskan en hebben een moderne vormgeving. Met de voorinfusiefunctie krijgt de gemalen koffie de tijd om eerst te wellen, voordat het water met de optimale temperatuur over de koffie wordt gesprenkeld. Tenslotte zijn er nog diverse accessoires zoals een glazen theepot, koffiekannen, opschenkketels en weegschalen. Voor het beste advies over Bonavita komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Geschikt voor
Reiniging

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder