Koffiezetapparaten

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bonavita koffiezetapparaten

Bonavita koffiezetapparaat kopen?
Op zoek naar de perfecte kop filterkoffie? Met een Bonavita koffiezetapparaat maakt u in een handomdraai tot 5 of 8 koppen koffie. De Bonavita koffiemachine verwarmt water tot een optimale temperatuur van 91°C - 96°C. U kunt er voor kiezen om de voorinfusie functie te gebruiken. Door de koffie even te laten wellen in het hete water alvorens verder te gaan met zetten krijgt u een koffie met meer smaak en aroma.
Bonavita koffiezetapparaat bij Oldenhof
Bij Oldenhof vindt u Bonavita koffiezetapparaten in twee maten. De 5 kops en 8 kops versie zijn te koop in onze fysieke winkels én online op www.kookwinkel.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze koffiemachine of heeft u vragen over het gebruik? Kom dan langs in de winkel of neem contact op met onze klantenservice. Onze koffie-experts staan u graag te woord. Drinkt u straks heerlijke koffie uit uw Bonavita koffiezetapparaat?