Koffiezetapparaten

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Bonavita koffiezetapparaten

Bonavita koffiezetapparaat kopen?
Op zoek naar de perfecte kop filterkoffie? Met een Bonavita koffiezetapparaat maakt u in een handomdraai tot 5 of 8 koppen koffie. De Bonavita koffiemachine verwarmt water tot een optimale temperatuur van 91°C - 96°C. U kunt er voor kiezen om de voorinfusie functie te gebruiken. Door de koffie even te laten wellen in het hete water alvorens verder te gaan met zetten krijgt u een koffie met meer smaak en aroma.
Bonavita koffiezetapparaat bij Oldenhof
Bij Oldenhof vindt u Bonavita koffiezetapparaten in twee maten. De 5 kops en 8 kops versie zijn te koop in onze fysieke winkels én online op www.kookwinkel.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze koffiemachine of heeft u vragen over het gebruik? Kom dan langs in de winkel of neem contact op met onze klantenservice. Onze koffie-experts staan u graag te woord. Drinkt u straks heerlijke koffie uit uw Bonavita koffiezetapparaat?